Ez a teszt pozitívnak számit?
A problémám elég összetett. 2 éve nem sikerül a teherbeesés. Van peteérésem mindig kaptam tüszőrepesztő injekciót. Nem bizonyult elégnek, a doktorom mondta próbáljuk meg következő hónap 12. Napján. Ez volt ebben a hónapban. El is mentem majd közölte h nem lát érett tüszőt valószínű ebben a hónapban nem volt peteérésem. Elsírtam magam egyből persze. Hazajöttem letudtam magamba h ez a hónap is elment.. Aztán hónap végén most jött a szokásos tiszta pattanás a fejem jobban mint bármikor. Nagyon erős mensis görcseim vannak. Ingerült vagyok izzadok és nagyon álmos;) nekem mindig barnázással indul fura volt h ez most kimaradt. 5 napja késik! Gondoltam csinálok egy x-epil tesztet. Nem belemártottam pohárba hanem lepisiltem. Bár gondolom az mindegy. Először a kontrollcsík jott ki jó mondom ez negativ. Bementem a szobába rá egy percre ránéztem mégegyszer és akkor vettem észre ezt:
Nagyon szép pozitív, gratulálok, boldog babavárást kìvánok! :-)
Mi 4 éve várjuk, hiába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!