Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Lehetséges, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
A barátommal kb 1 hónapja voltunk együtt elsőnek. Nekem az volt az első alkalom, de védekeztünk. 1 hete volt, hogy csináltuk gumi nélkül, de fél percnél nem tovább! És nem is ment el! De valahogy akkor kellett volna megjönni, és azóta se jött meg...már több, mint 1 hetet késik. Fáj a mellem és a hasam is szokott, kijöttek a pattanásaim...minden jel megvan arra, hogy megjön, de még nem jött meg. Félünk a barátommal, hogy teherbe estem. Lehetséges? Közben voltam a napokban orvosnál mert sokat szédülök és aztmondta, hogy a stressz miatt..viszont olvastam neten, hogy a stressz miatt késhet vagy akár ki is maradhat.

2016. szept. 28. 18:33
 1/7 anonim válasza:
hát Niki nem hiszem, hogy az vagy, de hamarosan kiderül...
2016. szept. 28. 18:37
 2/7 A kérdező kommentje:
Félek...de szerintem se vagyok terhes.
2016. szept. 28. 18:41
 3/7 anonim ***** válasza:

Most valószínű nem leszel terhes.

De majd kb 1 éven belül az leszel, hiszen sokszor fogjátok így "csak fél percre" gumi nélkül csinálni. A nagy számok törvénye alapján meg úgyis összejön a gyerek.

2016. szept. 28. 18:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy feszül a hasam. És fürdésnél felnyúltam magamnak és éreztem valami dudort...nem igazán tudom mi az.
2016. szept. 28. 18:50
 5/7 A kérdező kommentje:

Tanultunk ebből...nem fogjuk többet gumi nélkül csinálni! Talán maj ha tablettát szedek akkor igen, de azt meg nem szeretnék..

Nem jó azért aggódni, hogy megjön e vagy sem

2016. szept. 28. 18:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Kicsi az esély de lehetsz terhes.. Csinálj tesztet.. Az a "dudor" szerintem a méhszájad volt,de nem kellene magadba nyúlkálni nem túl higiénikus..
2016. szept. 28. 21:07
 7/7 A kérdező kommentje:
Persze, tudom csak aggódtam és azért úgymond kiváncsiságból...szerintem nem vagyok terhes (de azért félek tőle), de ha a héten nem jön meg, akkor csinálok tesztet. Ha negatív lesz, akkor meg valószínűleg a stressz miatt nem jön meg..
2016. szept. 28. 21:40

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!