Szerintem lehet, hogy volt már, de én nem oda tenném, ahova behúzta a vonalat, hanem a 16. ciklusnapra.
12. napon látott még érett tüszőt a nőgyógyász?
megmondom őszintén, nekem a 2-,5 tizedes emelkedések nem tűnnek túl meggyőzőnek.
valóban, ha most tovább emelkedik, akkor 16. napon lehetett, de a 10. napi nem túl valószínű.
de ne legyen igazam :)
Sajnálom, hogy ilyen szótlan volt a doktornő. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez az erős vérzés ciklus közepén nem jó jel. Nekem akkor volt, mikor abbahagytam a fogamzás gátlót, és egy-két hónapig össze vissza vérezgettem. De nekem a vérzéskor sosem volt peteérésem, pedig más doki is ráfogta, hogy ovulációs vérzés. Persze, csak éppen az uh nem erősítette meg.
Szorítok Neked, 3 év hosszú idő.:( Én még "csak" kettő éve várom a csodánkat.
A méhtükrözésen biztos sok minden ki fog majd derülni! Nem tudom milyen eljárással csinálják Neked, nekem most volt hsg-m, ami laparnak indult, de végülis hsg lett belőle. Diagnosztikai volt. Mivel minden rendben volt, megkezdjük a stimulációt. Neked nincs egy olyan dokid, akivel egy megadott protokoll szerint haladtok a meddőségi kivizsgálások kapcsán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!