Mikor lehet elkezdeni az e vitamint? Akar mikor? Es a palastfu teat? Mettöl meddig kell inni?
A cickafark az ösztrogén, a palastfu a progeszteron termelésre hat. Nem jó, ha tovább iszod vagy hamarabb kezded.
Jobb ha a teák mellé nézed az ovut, használj ovu tesztet.
igen, mert az e vitamint már nem szerencsés szedni ha megtörtént a beágyazódás, legjobb ha ovukor abbahagyod.
az ovu teszt meg borzasztó bonyolult: veszel 30 darabot 1500 ftért a vaterán, és minden nap délután lepisilsz egyet, amikor esélyes már hogy ovulálni fogsz (ergo ugyanúgy működik mint a terhességi teszt) csak a terhességi tesztel ellentétben az ovu teszt akkor pozitív, ha a kontroll csík legalább olyan erős mint a teszt csík. De ez szépen le is van írva az útmutatóján.
az egész alapja az volna, hogy jókor legyetek együtt...a teák meg minden előtt szerintem az ovu teszt legyen az első amihez nyúlsz
#4 vagyok
Nekem a palástfű segített. Előtte kb másfél évig nem sikerült, vetélésem is volt. A vetélés után kezdtem inni, a második teás hónapban terhes lettem.
A teákat legjobb, ha gyógynövény boltban veszed, nem filteres teát. A hivatalos neve réti palástfű virágzó hajtás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!