Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehet elkezdeni az e...

Mikor lehet elkezdeni az e vitamint? Akar mikor? Es a palastfu teat? Mettöl meddig kell inni?

Figyelt kérdés
2016. szept. 27. 17:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
ciklus első napjától cickafark fű tea+e vitamin, ovulációig. ovukor mindkettő stop, vált palástfű teára...én így ittam, de már első hónapban megfogant a lányom így (előtte 6 hónapig sikertelenül próbálkoztam)
2016. szept. 27. 18:20
 2/14 anonim ***** válasza:
Vitamint bármikor elkezdheted.
2016. szept. 27. 18:25
 3/14 A kérdező kommentje:
Cickatea mire jo?:)es ha pontosan nem tudom az ovut akor mivan?nembaj ha ket nappal mondjuk tovabb iszom?
2016. szept. 27. 19:18
 4/14 anonim ***** válasza:

A cickafark az ösztrogén, a palastfu a progeszteron termelésre hat. Nem jó, ha tovább iszod vagy hamarabb kezded.

Jobb ha a teák mellé nézed az ovut, használj ovu tesztet.

2016. szept. 27. 19:39
 5/14 A kérdező kommentje:
Nemnagyon ertek az ovu teszthet..szoval nemtudom majd kalkulatoral kiszamolom..az e vitamint ovukor abba kell hagyni?
2016. szept. 28. 06:09
 6/14 anonim ***** válasza:

igen, mert az e vitamint már nem szerencsés szedni ha megtörtént a beágyazódás, legjobb ha ovukor abbahagyod.

az ovu teszt meg borzasztó bonyolult: veszel 30 darabot 1500 ftért a vaterán, és minden nap délután lepisilsz egyet, amikor esélyes már hogy ovulálni fogsz (ergo ugyanúgy működik mint a terhességi teszt) csak a terhességi tesztel ellentétben az ovu teszt akkor pozitív, ha a kontroll csík legalább olyan erős mint a teszt csík. De ez szépen le is van írva az útmutatóján.

az egész alapja az volna, hogy jókor legyetek együtt...a teák meg minden előtt szerintem az ovu teszt legyen az első amihez nyúlsz

2016. szept. 28. 11:30
 7/14 A kérdező kommentje:
Oke koszi es a teakbol 1nap mennyit kell inni??
2016. szept. 28. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
egy evokanalt forraz le, hagyd allni negyed orat es utana fogyaszd el. reggel es este, 1-1 bogret, etkezes utan es elott min. fel oraval.
2016. szept. 28. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Koszi!esetleg nekedis segitett?teherbeeses szempontjabol?:) ja es nem baj ha filteres a tea ugye?
2016. szept. 28. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:

#4 vagyok

Nekem a palástfű segített. Előtte kb másfél évig nem sikerült, vetélésem is volt. A vetélés után kezdtem inni, a második teás hónapban terhes lettem.

A teákat legjobb, ha gyógynövény boltban veszed, nem filteres teát. A hivatalos neve réti palástfű virágzó hajtás.

2016. szept. 28. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!