3 hete szültem. Lehetek terhes?
Tényleg ennyire igénytelen vagy, hogy nem tudod kivárni a 6 hetet???
És ha valami jó kis fertőzést szedsz össze, és kipakolnak? Na akkor már nem kell majd ilyentől félned.
Igen, előfordulhat, hogy rögtön van peteérés, és rögtön teherbe is esel!
Eleg kicsi az eselye ... De lehetsz
Csaszar utan alt kesobb all vissza a ciklus
De basszus oke h szex de hogy a viharba van ra energiad... Arrol nem beszelve h kint ben osszevagdostak es meg sehol ningy beforrva a seb ...
Császár után 3 héttel szex?
Mik vagytok ti, állatok???
Megjött már a menzeszed?
Lehetsz de szerintem nem vagy.
Megmondom őszintén neked hogy Mi 5 hetet birtunk kivárni a férjemmel.
Én természetes úton szültem akkor már nem véreztem csak utána és nem nem vagyunk állatok csak mások az igényeink.
De azért jobban tennéd ha vigyáznátok.
Mi is vigyáztunk.
"A tegnapi szex, meg egy gyors menet volt, hogy a párom elélvezzen"
Hát szomorú, hogy csak a hüvelybehatolással tud elélvezni és mindezt gumi nélkül. Lehetnél kreatívabb a saját érdekedben.
Amelyik férfi meg ilyen ösztönállat, hogy szexre "kényszeríti" a frissen szült anyát, különben félre dug, hát nem is tudom. Inkább nem véleményezem...
aki mellett félni kell, hogy elhagy, ha frissen műtve nem fekszik le vele az ember, az el is fog, csak később. ezért kár az egészséget kockáztatni.
és lehetsz terhes, és ha terhes vagy, a következővel idő előtt szét is nyílhat a seb, a kövi baba és a te életed is foroghat még kockán.
habár valakit meg verj a férje terhesen, mégis kitartanak mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!