Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Derékfájás terhesség elején baj?

Derékfájás terhesség elején baj?

Figyelt kérdés

Ma kellett volna megjonnie de nem jött meg, csináltam tesztet pozitív, enyhén görcsöl a hasam, viszont elég erősen fáj a derekam ez most akkor baj vagy elmulik szerintetek

Nincs vérzés, barnázás csak fehér folyás

2016. szept. 26. 20:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a derekam soha nem fájt, de nem vagyunk egyformák. Menj el dokihoz holnap.
2016. szept. 26. 20:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem probléma. Az enyhe görcsök is normálissak ne aggódj. Szedj magnéziumot

Jah és gratulálok. Boldog babavárást 😍😘

2016. szept. 26. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm

A hasammal nincs úgy gond mert tényleg enyhe csak a derékfájás erős de akkor megnyugodtam

2016. szept. 26. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem pont ott es ugy fajt mint amikor megjon az elott.Alig birtam fekudni annyira.. Nekem a teszt csak utana lett pozi. De nezesd meg magad!
2016. szept. 27. 08:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Ma már nem fáj annyira mint tegnap

Tegnap borzasztóan fájt azt hittem mégis megjön, két nap késésnél jarok

2016. szept. 27. 09:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már az elejétől fájt. Az elején azért, mert tágul a csípő, hogy elférjen a baba. Utána meg azért, mert nehéz volt. Én is elmentem dokihoz, azt mondta ez nem baj. Azért kérdezd meg te is. Ha netán felfáztál, abból vetélés is lehet.
2016. szept. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.