Minden nőben van hcg hormon vagy csak a terheseknél?
Figyelt kérdés
Múlthét pénteken voltam vérvételen ott vizsgáltak hcg-t 6,2 IU/l lett az eredmény de a teszt negatív2016. szept. 26. 19:05
11/19 anonim válasza:
Szerintem akkor vasárnap lenne értelme tesztelni egyet, ha nem jön meg.
12/19 anonim válasza:
Drukkolok h vasarnap mar pozi legyen a teszted!
13/19 anonim válasza:
Doki mit mond? Nekem 240 volt a hcg a 3. héten. (Amikor másnak még ki se marad a vérzése, de nekem már egy hete késett.)
Biztos ami biztos alapon elküldött még egy vérvételre, mert ha nőtt a hcg, akkor az terhesség. Egy eredményből ezt nem látja.
14/19 anonim válasza:
Ez meg akarmi is lehet. Igazabol legalabb 3 vervetel szukseges h lassa h novekedik e az ertek. Ha igen akkor beszelunk terhessegi lehetosegrol. Nekem nagyon nagyokat nott naponta anno. De te tul koran voltal vervetelen. En a helyedben hetfo kedd csinalnek tesztet. Addig semmikepp nem. Nekem most 16 napja kesik de meg nem teszteltem. :-). Holnap reggel fogok. Az mar tuti biztos lesz ha baba van. Drukkolok neked.
15/19 A kérdező kommentje:
Ma megyek orvoshoz remélem elküld vérvételre és akkor kiderül hogy nőtt e a hcg szintem vagy nem . Írok ha kiderült :)
2016. szept. 27. 06:48
16/19 anonim válasza:
ma 06:38 pozi lett a teszt?
Kérdező, drukkolok, írd majd meg!
17/19 anonim válasza:
Miért mentél ilyen korán vérvételre? Vasárnapig még nagyon sok idő van, holnap ellőnék egy 10-es tesztet. ;)
18/19 A kérdező kommentje:
Azért mentem mert beutaltak. Ma voltam dokinál azt mondta ha terhes lennék 5000 lenne a hcg szintem. Nem küldött el vérvételre azt mondta hogy normális ez a szint
2016. szept. 27. 09:59
19/19 Vilcsianyuja válasza:
Szia! Nagyon kevéssel van ez a hcg a normális tartomány felett. Ha azt írod, két hete izomlázszerűen fájdogál a méhed, az biztosan nem a terhességtől van. Az persze nem kizárt, hogy éppen most van úton vagy a beágyazódás folyamatában egy aktuális megtermékenyített petesejt, de az biztos, hogy a múltkori panaszaidat nem terhesség okozta, és az orvos ezt a panaszt hivatott most kezelni. Attól függetlenül pozi tesztet kívánok, de vasárnap előtt felesleges tesztelned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!