Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ha fürdőruhában...

Lehetek terhes ha fürdőruhában pettingeltünk? (Ha az enyém kicsit félre csúszot)

Figyelt kérdés
2016. szept. 26. 16:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%
Igen.
2016. szept. 26. 18:40
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

Ezert nem jarok strandra! Okadek!!!

Hol olvastal amugy ilyet, hogy ruhan keresztul atjutnak??? Ki publikalta? Melyik szaklapban?

2016. szept. 26. 20:48
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Biztos a facebookon olvasta ott olyan full okosak. Nem hiszem el h nem érzik gáznak feltenni ilyen buta kérdéseket.
2016. szept. 26. 20:49
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Helyesiras egyes. Biologia egyes. Meg valami?
2016. szept. 26. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
A sperma nem jar a poton professzorhoz es harry pottertol sem vesz kulon varazd orat hogy atteleportalja magat beled. Pasizas helyett te viszont ulhetnel az iskola padban. Anyad helyebe leragasztanalak az iskola padba.....5 lanyom van de egyik sem ilyen ostoba liba...hala az egnek!!! Neked anyaddal nincs amugy kontaktusod? Vagy a biologia tanarral? Vagy akar egy elme orvos is segithet ebben.....
2016. szept. 27. 06:44
 16/22 anonim ***** válasza:
Ohhh. Es nem csak en vagyok okos hanem meg a telefonom is. :-). Javitgatott helyettem. 1000 elnezest.
2016. szept. 27. 06:45
 17/22 A kérdező kommentje:
Azt hiszem NL Café vagy valami hasonló. Csak azt gondoltam hogy ez az oldal arra van ha nem tudunk valamit kérdezzünk. És bevallom nem olvastam ez előtt utána mert igy ugysem lehetséges. Csak megakartam tudni hogy lehet ebből valami baj. De mikor megláttam azt az oldalt kicsit megijedtem. De már több helyen is néztem hogy igy nem lehet. Ne haragudjatok hogy felidegesítettelek titeket. Csak szerettem volna meggyőzödni egy tapasztaltabb embertől.
2016. szept. 27. 17:44
 18/22 A kérdező kommentje:
De akkor ugye nem lehetek?
2016. okt. 8. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha nem került beléd sehogyan se az ő nedve(azaz előválladék) akkor no para
2016. nov. 7. 18:49
 20/22 anonim ***** válasza:
3 ilyen ismerősöm is van, akiknek így lett gyerekük. Ez egy ősi, bevált módszer a textil szex. Kellemes babavárást.
2016. nov. 8. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!