Utoljára Szeptember 09. -én 10. -én voltam együtt a párommal,9. -én volt peteérésem,10. -én volt Ovum. Babát szeretnék, viszont a tesztek negatívak, van még esély?
Szia! Sajnálom,hogy most nem jött össze,de bár tudod hogy nincs most baba és mem stresszelsz rajta! Szurkolok hogy a következő próbálkozásotok sikeres legyen.
Én ma reggel teszteltem volna,de nem tettem mert tegnap délután pecsételő vérzés jelentkezett. 😢😦A mai napon is egy minimális volt..Nem tudom hova tenni a dolgot..Így már nem hinném hogy baba lenne a dologba..de majd csinálok tesztet ha már nem lesz pecsételés.
Köszönöm hogy írtál.
Még jelentkezek ha van valami friss infó.
Szép estét!
Szia!
Ma reggel csináltam tesztet (x-epil mártogatós),negatív lett. :( Szerintem most nekünk sem jött össze.
Szia! ☺
Hát szombaton meg vasarnap volt peteresem mind a ket nap egyutt voltunk a parommal.😊 most varakozo allaspontban vagyok.két héten belül kiderul.legkesobb harom,hogy ez most ossze jott e . Nem stresszelek ra 😊 irok hogy mi lett az eredmeny 😊
Szia!
Mi azóta leálltunk a baba témáról..
Elkezdtem szervezni az esküvőnket ami július 08.-án lesz..
Már szinte minden meg van.😊
Viszont......
Már két napja késik..(véletlen volt egy alkalom....amikor...)
És most kicsit fèlek...
Sajnálom hogy nálatok mèg nem jött össze..😦
Szurkolok nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!