Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi okozhat magas prolaktint?

Mi okozhat magas prolaktint?

Figyelt kérdés

A feleségemnek magas a prolaktin szintje, volt MR-en, nem találtak semmi elváltozást. Pajzsmirigy rendben, DHEAS is magas. Nincs semmilyen daganatos megbetegedése, komplett kivizsgálása volt. Akkor mi lehet?

Hasonló esetről tud valaki?

2016. szept. 26. 06:32
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy kiröhögsz, de mi az a méhpempő?
2016. szept. 26. 11:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Neke is magas,minden más nagyon jó a prolaktinom meg 945.De nem irt gyógyszert rá,mert alacsony a vérnyomásom.Kipróbálom én is a mastodynon cseppeket,vagy a premenst.Olvassatok utána.Addig amíg ez a szint magas nagyon kicsi az esély a teherbeesésre,mi is babát szeretnénk.Nekem szerintem a stressztől van,a munkahelyem nem egy wellnes,ezen kéne változtatnom,hogy ne idegeskedjek annyit.Feleséged nem ilyen feszültebb típus?
2016. szept. 26. 12:03
 13/15 A kérdező kommentje:

Eléggé feszült típus.

Itt (Németország) a prolaktin szintnek 4,79ng/ml-23,30 ng/ml között kell lennie, az övé139,70.Erre az endokrinológus azt mondta,hogy ekkora emelkedés biztos hogy nem a stressztől van.

2016. szept. 26. 12:11
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, 2-nek a linket külön is. Aki még esetleg tud valamit írni, köszönöm.
2016. szept. 26. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

Érdemea elolvasni.

2016. szept. 26. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!