Ti láttok rajta 2. csikot, sajnos a kép nem olyan jó de én szemmel látom nagyon halványan?
Elvileg pozi
De meg barmi lehet..becsapos ez a teszt.:)
De drukkolok h erosodjon.:)
No ezért kérdeztem h hol tartassz. Mert ebből lehet h csak kémiai lesz, de siman erősödhet is. Ez igencsak keteselyes még. Nekem 3 nappal előtte kimutatta de nem így sőt másnap facell és x epil is jelezte. Ha több tesztet tudsz esetleg csinalni akkor hajra, mert ha mindegyik jelzi akkor már tuti, h baba lesz a dologban. De ha nem tapad meg akkor siman kesve de megjohet. Egy tesztnek viszont én még nem hinnék tutira!
Üdv
29hkm
Nem hiszek tutira benne, mert volt már kémiai terhességem pozitív teszt után egy napra megjott :(
amikor kémiai terhességem volt nem éreztem semmit csak egy napot késett
Viszont 4honapja hányingerem volt étvágytalanság, mell fájdalom és menstruáció előtti napon pozitív tesztem lett, csak sajnos 9hetben elhaltak a babák
És most megint csak ezeket érzem nem is gondoltam hogy ennyit is mutat, de majd kiderül
Ma reggeli vizeletből csináltam egy másik tesztet ugyanazzal, mert más nem volt itthon és az full negatív igazatok volt :(
Tegnap napközbeni vizeletből csináltam azon meg halványan ott van ez a teszt egy nagyon rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!