Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti láttok rajta 2. csikot,...

Ti láttok rajta 2. csikot, sajnos a kép nem olyan jó de én szemmel látom nagyon halványan?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. szept. 23. 12:46
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
Nekem a múlt havi Facelle tesztem volt ilyen,de sajna megjött. :( Azért szorítok! :)
2016. szept. 23. 13:11
 12/44 A kérdező kommentje:
Hát ha mégis megjön próbálkozunk tovább
2016. szept. 23. 13:13
 13/44 A kérdező kommentje:
Múlt hónapban is csináltam egy ilyet menstruáció elmaradása után egy nappal és azon nem látszott semmi, de azért bízok benne
2016. szept. 23. 13:16
 14/44 anonim ***** válasza:
Nekem ez full negatív.
2016. szept. 23. 15:22
 15/44 anonim ***** válasza:
Ott van valami haloványka;)
2016. szept. 23. 15:40
 16/44 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy ott van! Ilyenkor még nem is lehetne másmilyen! Erősödni fog az!
2016. szept. 23. 17:10
 17/44 anonim ***** válasza:

Elvileg pozi

De meg barmi lehet..becsapos ez a teszt.:)

De drukkolok h erosodjon.:)

2016. szept. 23. 19:34
 18/44 anonim ***** válasza:

No ezért kérdeztem h hol tartassz. Mert ebből lehet h csak kémiai lesz, de siman erősödhet is. Ez igencsak keteselyes még. Nekem 3 nappal előtte kimutatta de nem így sőt másnap facell és x epil is jelezte. Ha több tesztet tudsz esetleg csinalni akkor hajra, mert ha mindegyik jelzi akkor már tuti, h baba lesz a dologban. De ha nem tapad meg akkor siman kesve de megjohet. Egy tesztnek viszont én még nem hinnék tutira!

Üdv

29hkm

2016. szept. 23. 19:39
 19/44 A kérdező kommentje:

Nem hiszek tutira benne, mert volt már kémiai terhességem pozitív teszt után egy napra megjott :(

amikor kémiai terhességem volt nem éreztem semmit csak egy napot késett

Viszont 4honapja hányingerem volt étvágytalanság, mell fájdalom és menstruáció előtti napon pozitív tesztem lett, csak sajnos 9hetben elhaltak a babák

És most megint csak ezeket érzem nem is gondoltam hogy ennyit is mutat, de majd kiderül

2016. szept. 23. 19:58
 20/44 A kérdező kommentje:

Ma reggeli vizeletből csináltam egy másik tesztet ugyanazzal, mert más nem volt itthon és az full negatív igazatok volt :(

Tegnap napközbeni vizeletből csináltam azon meg halványan ott van ez a teszt egy nagyon rossz

2016. szept. 24. 07:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!