Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Mensim ami eddig rendszeres volt nem jött meg mióta nem védekezünk a párommal. Amelyik nap meg kellett volna jönnie úgy éreztem meg fog jönni de azóta is semmi. Azóta feszül a mellem szédülök hányingerem van,gyakran kell pisilnem2016. szept. 22. 19:54
2/8 A kérdező kommentje:
Még nem,csináltam. Kíváncsi vagyok a véleményekre előbb
2016. szept. 22. 20:15
4/8 A kérdező kommentje:
Jujj de jó lenne.Még a teszttel várok de szerintem terhes vagyok már csak abból gondolom hogy eddig egy alkalommal se késett de az a baj hogy mg soha nem voltam terhes és nem tudom mit kell érezni de neten olvastam sokat és mivel vannak olyan tüneteim ezért remélem hogy az vagyok. Akinek van hasonló tapasztalata nyugodtan megoszthatja. Igzulok 😯
2016. szept. 22. 20:27
5/8 anonim válasza:
Kedves kérdező. Mi nem látunk beléd. Nagy az esély rá, de csinálj egy tesztet. Drukkolok. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) fogok mindenképp csinálni tesztet. Csak gondoltam akinek hasonló tapasztalata van vagy ért hozzá az hozzá tud szólni hogy reménykedhetek e
2016. szept. 23. 19:18
7/8 anonim válasza:
Remény addig van míg meg nem jön.Tesztelni kell és megtudod
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat tesztet holnap csinálok remélem pozitív lesz :)
2016. szept. 25. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!