Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már egy ideje próbálkozunk,...

Már egy ideje próbálkozunk, most lehetséges?

Figyelt kérdés
1 napja késik a menstruációm ma kevés barna folt a wc papíron semmi jele hogy meg akarna jönni.. nem görcsölök, nem fáj a mellem, 3 hónapja próbálkozunk.
2016. szept. 20. 16:59
 1/7 A kérdező kommentje:
még annyit hogy nem szokott barnás lenni.
2016. szept. 20. 17:00
 2/7 A kérdező kommentje:
ma 12dpon negatív teszt. lehet azért negatív mert olcsó minőség? még erről a fajtáról sehol nem olvastam.
2016. szept. 20. 17:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Míg nem jön meg van remény.Nekem csak dpon lett pozi.

Röve a luteálisod?

2016. szept. 20. 17:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Elmaradt mensi utan 1hetel lett pozitiv a teszt
2016. szept. 20. 18:37
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem múlt hónapban volt, hogy 1nap késés enyhe barnázás semmi görcs, majd rá 3napra megjott (nem szoktam barnázni)

De neked ne így legyen csak azért írtam le mert én is bele éltem magam hogy biztos baba

2016. szept. 20. 18:43
 6/7 anonim ***** válasza:
1 napja késik már, és még csak a 12 dpo-n vagy? Ilyen rövid a luterális fázisod?
2016. szept. 20. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Luterális fázis... mindenki ezzel jön, ez nagy gond? :( Régebben 25-26 napos ciklusok voltak, mára 22-23,és huszonéves vagyok. Valami vény nélküli gyógyszer? Elnézést ha hülyeséget kérdezek!
2016. szept. 21. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!