25-én jött meg, időben, de barnás volt végig, 5 napig. Lehet mégis baba a dologban?
Hát,az előbbiekben volt egy kérdés,amire elsőre rávágtam,hogy nem baba,de asszem nálad baba van a dologban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))Nekem is ilyen volt,nem volt darabos a vérzés,csak barnázgatás,nem erős,és a hőm fentmaradt.Én tesztelnék még egyet,és ha nincs pici vonal sem,akkor várnék még pár napot,ha pedig van 2.vonal,akkor menj dokihoz rögtön,mert a vérzés baba mellett azért indokolja az orvosi kontrollt.
Drukkolok,írj mi a helyzet!!!!!Lizy
Szia!
Persze, hogy lehet baba! Lehet, hogy kicsit korai volt a teszt. Én is 5 napig barnán vérezgettem a teherbeesésem után. A babának persze semmi baja! Szerintem újabb teszetel megbizonyosodhatsz a dolgod felől.
Szorítok: egy 20 hetes kismama
Sziasztok!
Ma reggel csináltam egy lily tesztet, negatív lett...de már a mellemet is érzem, fáj a hasam,a derekam. 28-ra van nődokihoz időpontom rákszűrésre, majd kiderül, mi ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!