Nem vart napjan icipici barnazassal remenytelen h baba legyen?
Figyelt kérdés
Mensi elott is szoktam sajna barnazni, de akkor tobb szokott lenni...2016. szept. 17. 17:43
1/9 anonim válasza:
Mensi elött is szokott, de most azt írod már megkéne jönnie talán van remény, tesztet még nem csináltál?
2/9 anonim válasza:
Nem reménytelen,nekem is igy kezdődött de elmult,és már 8 éves lesz a fiam!
3/9 anonim válasza:
Nekem is így volt, aznap kicsi barnázás, görcsölés, el is könyveltem, hogy megint nem nyert. Aztán csak nem jött meg, és öt nap késés után lett pozitív a tesztem.
Viszont a vérzés előtti barnázás intő jel is lehet, hogy progeszteron hiányod van. Nekem is ezért kellett Utrogestant használni az első trimeszterben.
16 hkm
4/9 anonim válasza:
Én is baráztam nemvárt napján, el is könyveltem, hogy most sem sikerült. Aztán 2 nap után lett furcsa, hogy még mindig nem jött meg rendesen, csak barnázgatás. Csináltam egy tesztet és erős pozi lett. Kellett szedjek Utrogestant a 13. hétig.
5/9 timszy25 válasza:
Én is ugyanígy voltam.Nemvàrt napjàn nagyon görcsölt a hasam egész nap este pedig a wc papiron volt egy kis barnàs maszatolàs.Na gondoltam akkor megint megjön de aztàn semmi.Most 12 hetes vagyok.Ugyhogy neked még bàrmi lehet ebböl!
6/9 anonim válasza:
Simán lehet baba még.
Viszont ha marad a barnázás menj korán dokihoz, hogy irjon utrogestant.
Én is sokat barnáztam mensi elötti nap, az elsö terhességemnél is, sajnos öt el is vesztettük progi hiány miatt valószínűleg. Erre kell az utro.
Drukkolok!
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, de jó ezeket olvasni :) Ma kellett volna megjönnie, eddig még semmi, remélem így is marad :)
2016. szept. 17. 21:39
8/9 anonim válasza:
Velem is ez volt. Menszi napjan barnazas, aztan mikor meg masodik nap sem jott meg, a 3. napon pozitivat teszteltem. Viszont en kaptam Utro-t, a biztonsag kedveert. Szurkolok! Majd ird meg mi volt!
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap már teljesen elmúlt a barnázás, erre ma reggelre elkezdtem menstruálni... :(
2016. szept. 19. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!