Ha előrébb jött az ovu ebben a hónapban lehet előzőben nem repedt meg a tüsző?
Figyelt kérdés
Ugyanannyi esely van teherbeesni? Nem okoz gondot ha 3 nappal korabbra jott?2016. szept. 16. 14:16
1/16 anonim válasza:
Semmi köze.
3 nap egyébként is semmi.
2/16 A kérdező kommentje:
január óta (missed ab)16 napon volt ovum, előző hónapban 13, most 11, szóval összesen 5 nap:)
2016. szept. 16. 15:43
3/16 anonim válasza:
Nekem februarban volt missed abom azota nem esek teherbe tuszomegreped de megse esek teherbe ti miota probalkoztok?
4/16 A kérdező kommentje:
mi március ota probálkozunk, egy hónapot vártunk:( sajnálom, teljesen átérzem:( nem értem amugy miértnem sikerül, szerintem ez a mütét összebolygatja az ember szervezetét, azóta kaptam merkformin xr-t ez a 3. honap hogy szedem, eddig nagyon vékony volt a nyálkahártya 5 mm, most ebben a honapban pont ovu után mentem, látta a sárgatestet, azt mondta minden rendben. Azt olvastam hogy missed ab után könnyebb teherbe esni de nekem sem ez a tapasztalatom:( kitartás neked!
2016. szept. 16. 16:44
5/16 anonim válasza:
Igen enis ezt olvastam mi is egy honapot vartunk de eddig semmi most 27.en kell megjonnie hat kivancsi leszek.legutobb 15.napon 3mm volt a nyalkahartyam elozo honapban es 28mmes a tuszo szoval egyik se valami biztato sajna neked mikor kell megjonnie?
6/16 A kérdező kommentje:
Oooh!3 honapja nekem is 5 mm volt a legvastagabb reszen! Most a heten ovu utan 7 mm volt! Elvileg 10 nap mulva kene megjonnie! De amiota megmutottek olyan sötét a mensim! Szerintem a vekony hartya miatt.szedsz rà e vitamint? Nekem az 5 mm-re azt javasolta ill most a doki ajanlotta az inofolicot! Pcora àllitolag jo! Az IR-re is jó hatassal van uh nagyon bizakodunk mert mar ideje h helyre àlljon a szervezet!
2016. szept. 16. 22:00
7/16 anonim válasza:
Nem nagyon jartam mèg vizsgálatokra mert nekem azt monták várjam meg az 1èvet ès ha addig nem sikerül utana el kezdik keresni a bajt :\ nem szedek semmit mèg de az e vitamint elfogom kezdeni ha most se sikerül mert arrol mar sok jot hallotam te hany hetesen veteltel el?
8/16 anonim válasza:
Ja es a mensim max 1'2napig tart
9/16 A kérdező kommentje:
Ha szabad javasolni mindenkepp menj el! Amikor vekony volt a nyalkahartya 200 e vitamint mondott naponta, és azt mondta h az ösztradiol alacsony! Arra jo a inofolic is de komolyabb problema eseten gyogyszeresen lehet kezelni! De lehet IR miatt rövidült le a mensi! 8 hetesen ment el;(a pontos okat nem tudjuk;( de kenyeret tudtam csak enni a hanyinger miatt uh valiszinübb az IR okozta;(plusz elkaptam egx hasmenős virust karacsonykor rokonoktol, szerintem azis ratett mert nagyon lazas voltam.es te?
2016. szept. 17. 17:09
10/16 anonim válasza:
Ertem ha nem sikerul mostse akor elfogok menni! 22hetesen derult ki hogy beteg elegsok volt vele a baj sajnos szovettanbol derult ki hogyallitolag valami virustol lett beteg! hydropszos volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!