Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Esélylatolgatás 😁baba...

Esélylatolgatás 😁baba vagy nem baba?

Figyelt kérdés

Második hónapja próbálkozunk a 2 gyerkőccel 3 év különbséggel.

3án éreztem, a bal petefészkem szurkálását délutántól reggelig. Majd 5én a jobban is éreztem, elég erős volt az is.

A cicim feszül, nyomásra fáj kb 5 napja, tegnap este fájt a derekam. 2 napja fehér nagyobb mennyiségű folyásom van. A hasam középen tompán görcsölget, de ami nem jellemző mensi előtt, hogy jobb és bal oldalt szúr.

Vasárnap kell hogy ne jöjjön meg...

Megjövés előtt szokott fájni a derekam és a mellem. Ami fura a szurkálás és a bő folyás. Tegnap bár korai volt de negatívat teszteltem.

Folsavat szedek, cickafarkfű palástteát iszom ahogy kell.

Ki mit gondol mire van a nagyobb esély?

2016. szept. 15. 11:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy gyakori kérdések az oldal neve, attól még nem az értelmetlen kérdéseket kellene gyarapítani.

Az, hogy behallucinált-e, azt nem tudhatod. A 4-5 nap meg csak egy példa volt. Mások is valóságosnak érzik a tüneteket. Pár hete is volt egy delikvens, több kérdést is feltett, voltak minden féle tünetei, hiába magyaráztuk neki, hogy ezek még nem, meg korai, valószínű, hogy csak beképzeli stb. De váltig állította, hogy már hogy képzelné be, hát tényleg érzi, és korábban ezeket nem érezte. Aztán mikor eljött az ideje, akkor meg is jött neki. És csak az elmúlt egy hónapban több ilyen volt.

Lehet, hogy nálad, most tényleg siker van, és kívánom is, hogy úgy legyen! De egyenlőre a tünetek semmit nem jelentenek.

2016. szept. 15. 15:34
 12/14 A kérdező kommentje:
Már leszakad a derekam, ahogy szokott,úgyhogy nyilván nincs baba... Az akaratom - csak, hogy értsék páran- azért ilyen erős, mert a férjem 3 hónapra ment el dolgozni külföldre... Nagyon szerettük volna😞
2016. szept. 15. 20:11
 13/14 anonim ***** válasza:
Ket honap az semmi. Keves az esely. Majd legkozelebb.
2016. szept. 15. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom kedves kérdező, de kitartást kívánok, jönni fog, ha jönnie kell! 5. hónapja várunk mi a babára. Előző 2 babám vagy rögtön vagy még védekezés mellett jött... Az egyik babát elvesztettük 35.terhességi hétben.

Így most nem értjük mi van, miért várjuk eredménytelenül a 3.babát.

2016. szept. 16. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!