Aki megszakításos módszer mellett esett teherbe, végül kislányt vagy kisfiút szült? Bővebben lent
Figyelt kérdés
A kérdés azért merült fel bennem, mert már van két gyönyörű kisfiúnk, s eddig gyógyszerrel védekeztünk egy újabb terhesség ellen, de a gyógyszerrel ciszták miatt le kellett állnom. Már nincs ciszta, de a védekezéssel hadilábon állunk. A gumit mindketten utáljuk, hormont nem szeretnék tovább szedni. Szeretnénk is meg nem is még egy babát. A férjem nagyon vágyik egy kislányra, ha biztosra mehetne, tuti gondolkodás nélkül vállalná. Én még egy kisfiúnak is tudnék ám örülni! :) Lényeg a lényeg, megszakításos módszer mellett döntöttünk. Tudjuk, így van egy minimális esélye a teherbeesésnek, de ha az élet úgy akarja, jöhet egy újabb baba. Csak azért írtam a kérdést, mert a módszer lényege, hogy a férfi "kint" élvez el. Ha véletlenül bejut a spermából vmi a hüvelybe, s netán eléri a petesejtet, akkor mire van nagyobb esély? Én úgy tudom, akikből kisfiúk lehetnek gyorsak, de hamar viharvertek lesznek, míg akikből a kislányok, azok lomhák, de kitartóak. Ne nézzetek hülyének, és ne hurrogjatok le, kérlek! Ez pusztán egy statisztikai kíváncsiság.2016. szept. 13. 11:33
11/14 A kérdező kommentje:
Eddig azért egy fiú kivételével a többieknek lány lett :) Tudom, semmi tudományos alapja, de akkor is ;)
2016. szept. 15. 14:39
12/14 anonim válasza:
Mindkét fiam megszakitassos védekezés mellett lett:). Amikor meg terveztük,akkor a p.e. napján pont együtt voltunk és lány. Tuti akkor,mert homeroztem és elotte-utana nem voltunk együtt.
13/14 A kérdező kommentje:
Nos, akkor változnak az arányok :)
2016. szept. 15. 14:59
14/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy konkrétan befolyásolja a dolgokat, de nálunk is a 2. baba megszakításos védekezés mellett fogant és kislány lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!