Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha most volt peteérésem és...

Ha most volt peteérésem és szükség lenne egy betadinos hüvelykúp kezelésre az befolyásolja a beágyazodast?

Figyelt kérdés
Nem hinném hogy gombám lenne nincs olyan folyásom de valami kezdődik úgy érzem és azt szeretném megelőzni
2016. szept. 12. 07:08
 1/9 anonim ***** válasza:
30%

Nem a méhedbe dugod, hanem a hüvelyedbe....

Na hol ágyazódik be?

2016. szept. 12. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha most volt peteérésed, akkor még vagy egy hét, mire (a lehetségesen megtermékenyült) petesejt levándorol a méhbe.

A kezelés meg 3 nap.

Terhesség alatt nem megengedett a jódos cucc...

2016. szept. 12. 07:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget inkább hanyagolom, ha gond lesz inkább orvoshoz megyek
2016. szept. 12. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:

"Terhesség alatt nem megengedett a jódos cucc..."

Az utolsó hetekben jódos ülőfürdőben kellett kúrálnom magam Straphylococcus miatt.

De én is inkább orvost javasolnék, mert a pontos diagnózis és gyógykezelés az ő asztala.

2016. szept. 12. 08:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Az ülőfürdő szerintem más kategória, mint amikor irrigátorral "feltolod" közel a méhszájhoz, és a koncentráció is más szerintem egy ülőfürdőnél, mint irrigáláskor.

Az én orvosom nagyon laza amúgy, de ezt nem engedte, amikor fertőzésem volt, pedig én is mindig azt használom, amikor nem vagyok terhes.

2016. szept. 12. 08:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, most még nyugodtan használhatod...
2016. szept. 12. 08:55
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2016. szept. 12. 09:08
 8/9 anonim ***** válasza:
De huvelykup alkalmazasa alatt szeretnel szexelni? Vagy mar voltatoi egyutt ?
2016. szept. 12. 10:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Már voltunk együtt, már nem szeretnék
2016. szept. 12. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!