Izgulunk együtt? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Ki nem várja május 5-e körül? tudom még sok idő van....2010. ápr. 22. 18:04
11/18 anonim válasza:
04-23 10:44 voltam, és sajna nekem megjön :((( Ti lányok hogy álltok?Azért még megy a drukk!!!
12/18 anonim válasza:
Elso vagyok.Nekem nem jott meg elsejen,de semmit tunetem nincs es a teszt is negativ:((((
13/18 anonim válasza:
akkor még van esély!!!!Nagyon drukkolok!
14/18 anonim válasza:
Hat mar sok eselut nem latok sajnos,mert erzem,hogy barmely pillanatban megjohet.:((
15/18 A kérdező kommentje:
Hali!
Én még reménykedem!!!
Holnap bizom benne nem jön meg....
2010. máj. 4. 17:22
16/18 anonim válasza:
remélem jó hírt írsz!!!Mi lett?!
17/18 anonim válasza:
Elso vagyok.Meg mindig nem jott meg pedig egyfolytaban olyan erzesem van!!!Reggel tesztelek,majd irok
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!
Nekem tegnap megjött...de ez az első honap volt. Meg én ugye félbehagytam a foggátlót- és igy szerintem a peteérés kimaradhatott, vagy pont előző mensi közben lett vna.
De örülök, hogy kb 5re nem vártam és szépen maradt a ciklusom 28nap körüli nem 40 nap lett:))
Lányok akinek nem jött még meg, megy a drukk!!!
Akinek megjött fel a fejjel- én sem merülök el, hogy miért ez....
Gyerünk sokat sétálni, élvezzétek ki a jó időt.
2010. máj. 7. 09:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!