Mit gondoltok? A véleményetekre, tapasztalatokra lennék kiváncsi!
Figyelt kérdés
Másfél éve probálkozunk a kistesóhoz. Sajnos eddig eredménytelenül. 30 naposak a ciklusaim, legutoljára augusztus 2.-án volt meg. Augusztus 17.-én éreztem amár jól ismerős középidős fájdalmat ( jobb oldalt) voltunk elötte, utána, közben együtt, amolyan jól esősen, nem rákoncetrálva. Szeptem 1-re nem várta nem is jött meg, másnap teszteltem, negatív lett, 2 napra rá megint negatívat teszteltem ( reggeli elsőből) Azóta sem jött meg, 5 napja késik, a tesztek negatívak. Tegnap enyhe, éphogycsak a wc papíron láthatóan barna folyásom volt,este nagyon enyhe éppcsak észlelhető halvány rózsaszines folyaásom van. Menszi görcseim nincsenek, semmi nem jelzi hogy megjönne, szószerint semmit nem érzek. Mit gondnoltok?2016. szept. 6. 11:17
1/8 anonim válasza:
nekem volt ilyen 11 napot késett, úgy mint neked épp, hogy látható volt a wc papíron a barnás meg a rózsaszínes folyás, nekem pár napra rá meg is jött :( kívánom, hogy neked ne így legyen
2/8 A kérdező kommentje:
Hát valami azt súgja nekem is megfog jönni, csak furi, hogy nem érzem, pedig azért 2 nappal elötte már tudom hogy na nincs sok hátra és megjön. Lehet, hogy ez egy ilyen hónap. Reménykedek még a babában, de szerintem azt már kikellett volna mutatnia nem? Köszönöm hogy irtál
2016. szept. 6. 11:27
3/8 anonim válasza:
Nekem is előtte érezhető, hogy na nem sokára megjön, de akkor nem csináltam tesztet negatív lett, teltek a napok de semmi aztán amit írtam és megjött. nem tudom, de reménykedem benne, hogy majd pár nap múlva jó hírekkel térsz vissza. Én holnapra nem várom.
4/8 anonim válasza:
másfél év után már ki kellett volna vizsgáltatnod magad.
5/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem említettem hogy ez nem történt meg, kivizsgáltattam magam! Tudjuk az okát miért jön nehezen, nem a terhesség sikertelenségének oka a kérdésem, hanem más, ami ugye olvasható fent.
2016. szept. 7. 08:59
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves 3.dik válaszoló, szorítok neked! Én közbe ugy döntöttem orvoshoz megyek, majd kiderül mivan.
2016. szept. 7. 09:01
7/8 anonim válasza:
Szia kérdező, hogy vagy? Van valami?
8/8 amydala válasza:
Én pont így voltam,mint te. Szeptember 1-jén kellett volna megjönnie, de nem jött. Szept.9-én csináltam 2 tesztet, mindkettő pozitív lett. Azóta már voltam orvosnál,az ultrahang(hüvelyi) kimutatta hogy 6-7 hetes terhes vagyok, ez múlthét pénteken történt. Legközelebb 2 hét múlva,azaz kb 10 hetesen kell mennem uh-ra. A pláne az egészben az,hogy mi nem terveztük,csak besikerült,mivel nem védekeztünk. De ha már így alakult, megtartjuk. Sok sikert kívánok neked!!! (Bár az életnek ezt az igazságtalanságát nem értem, hogy hogy van ez,hogy aki nagyon szeretne babát,annak hetekig-hónapokig-évekig kell próbálkoznia, aki meg nem szeretne,annak egyből besikerül,mihelyt egy picit óvatlanabb. Az első gyerekem is így lett...már 15 éves.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!