Ezek azt jelentik, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Állandó teltség érzetem van, és sokszor vagyok éhes. Két hete voltam kb együtt a barátommal és védekeztünk. A menstruációm még soha nem jött meg. Ezek azt jelenthetik, hogy terhes vagyok??2016. szept. 3. 15:31
1/6 anonim válasza:
Nem. Ez azt jelenti, hogy sokat eszel.
A terhességnek más tünetei vannak és mivel nem védekeztetek, ezért lehetsz terhes, igen.
2/6 A kérdező kommentje:
#1 de védekeztünk..
2016. szept. 3. 15:45
3/6 A kérdező kommentje:
Ja és 16/L.. De még soha nem volt meg a bajom. Védekeztünk is.
2016. szept. 3. 15:51
4/6 anonim válasza:
Már volt ma egy kérdésed, oda is megfelelő válaszokat kaptál. De leírom itt is: a teltségérzet és éhségérzet nem egyértelműen a terhesség jele, ha megfelelően védekeztetek, akkor nincs gond. És ott is leírták neked, hogy érdemes kivizsgáltatnod magad, ha még nem jött meg eddig a menstruációd.
5/6 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de amíg a vérzésed se jött meg, nem kéne a szexet erőltetni.
Terhességre kicsi az esély. Nőgyógyásznál voltál már? Egyébként testileg átlagosan fejlett vagy? Családban a nők mikor kezdtek menstruálni?
Azt jó ha tudod, hogy előbb van az első peteérésed, aztán az első menstruáció. Ha terhes leszel, lehet észre se veszed. Nagyon helyes, hogy mindig védekeztek!
6/6 A kérdező kommentje:
#3 hát édesanyámnak anno 12 évesen, ikertesómnak ugy van hogy neki se állt be még, néha meg van néha nem. A sok kérdés csak amiatt van hogy szeretnék megnyugodni..
2016. szept. 3. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!