Ha a nemvárt előtt 4 nappal még nincs semmi tünetem, még van esély, hogy babás vagyok? Se mellfeszülés, se hányinger, se barnázás, stb. a hőm az jó,37,3, de még leeshet.
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 18:09
1/4 anonim válasza:
szia!
nem mindenkinek vannak tünetei, a hőd az nagyon jó, de azt Te tudod mikor szokott leesni. nekem a mensim napján még magas és csak utána esik le.
drukkolok Neked.
mióta méred? hasonlítsd össze az előző haviakkal.
2/4 anonim válasza:
Nem feltétlenül jelentkeznek a tünetek!A remény hal meg utoljára!
3/4 A kérdező kommentje:
Még csak szept. eleje óta mérem. ez a 4. hónap, hogy próbálkozunk. de van, hogy nem tudom minden nap, mert ma reggel is pl. felébredtem 5 -kor kimentem pisilni, és utána nem tudtam visszaaludni, így 7-kor ahogy szoktam nem mértem.
2008. okt. 1. 18:46
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, és a hüvelyben mérem, mert azt mondták ott a legjobb.
2008. okt. 1. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!