Lehetek így terhes?

Figyelt kérdés
Előre leszögezem, hogy teljes mértékben megértem ha vannak akik hülyének néznek, de kérek szépen mindenkit, hogy normális válaszokat adjon. Az a lényeg, hogy a barátommal pettingeltünk, és a végén a fenekemre élvezett. Csakhogy a spermája lefolyt én meg véletlenül még végig is húztam a puncimon a spermát, mivel azt hittem én vagyok annyira nedves. (Igen elég nevetséges helyzet.) Most az lenne a kérdés hogy lehetek-e terhes? Utána egyből elmentem zuhanyozni és leöblítettem azt a területet is. Viszont nagyon félek, mivel ez volt az első komolyabb szexuális élményem és én nem vagyok otthon ezekben a dolgokban. Azt hallottam hogy attól már meg tud termékenyülni egy nő, ha sperma kerül a hüvelybe. De ha csak a hüvely nyílásához ment akkor is?

2016. aug. 31. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
73%

Ezért nem való a szex a kis hülyegyereknek. Mert agyatlanok.

Max. 16 lehetsz.

2016. aug. 31. 00:08
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
igen, van rá esély.
2016. aug. 31. 00:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem leszel ettől terhes. Vagyis van kb 0.0000000001% esélyed rá, hiszen nem szereti a sperma a levegőt, nem is marad sokáig életben, szóval ha még valami normális állapotban lévő spermium be is jutott, gondolom csak felkeltél egy idő után, az nem tudott odafolyni. Ha nagyon véletlen akkora pancser vagy, hogy valahogy mégis odajut a cucc, amerre kell neki még mindig ovulálnod kell hozzá, hogy megtermékenyüljön az a petesejt, de a megtermékenyült petesejtek zöme végül kuka, ha esetleg egészséges még utána is elvetélhetsz bőven stb. De ezeket amúgy illene tudnod, ha nemi életet élsz.
2016. aug. 31. 00:10
 4/8 Egyenes út válasza:
96%

Szégyeld magad!

32/N

2016. aug. 31. 00:11
 5/8 anonim válasza:
80%
#4. xDDD
2016. aug. 31. 00:12
 6/8 anonim válasza:
Nem..
2016. aug. 31. 00:12
 7/8 anonim válasza:
egyenes út inkább 18/f nem? :D félreírtad :D vagy esetleg egy szexi milfecske lennél? ne írj igent mert rádírok egybol xD
2016. aug. 31. 00:35
 8/8 anonim válasza:

Sokan óriási tévhitben élnek azzal kapcsolatban hogy meddig képes a spermium életben maradni légtérben. Nos, ezeket az adatokat rengetegen butaságnak tartják...hozzátenném közülük egyik sem orvos,tudós. Szóval szerintem ezt a rövidke kis szöveget érdemes elolvasnod, mert megkönnyítheti a helyzeted! :)

Meddig életképes a spermium?

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Milyen sokáig tart amíg a spermák elérik a női petesejtet?

Ejakuláció után a női hüvelyben a spermiumok körülbelül fél, 1 óra alatt érik el a petesejtet (a vagini körülbelül 7-12 cm hosszú). Néha ez akár 1-2 percig is eltarthat, mert hüvely izom összehúzódása-elernyedése miatt a spermákat visszaveti.

Tények és számok

Ejakulátum mennyisége 2-6 ml, ami függ az életkortól, testalakttól, előzetes szexuális aktivitástól.

A spermiumok száma Mililiterenként 20-120 millió, ejakulátumonkén 40-600 millió.

Naponta termelődő mennyiség a herében Maximum 100 millió (100-200 másodpercenként).

Ejakulátum összetétele Mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket,nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.

Ejakulátum kalóriatartalma 5 kcal (mint egy maréknyi burgonya szirom).

Sebesség Az ejakulációnak 17km/h, ezt követően 3-4 mm percenként.

Nagyság Kb. 0,05mm hosszú, 0,03 széles a fejénél, a farok körülbelül a hosszúságának a 90-95%-át teszi ki.

Mozgásfajta Az ondósejt a farki része ide-oda csapkodása révén halad előre. (Kb. 800 ütés centiméterenként.)

Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.

Termékenység 10-20 millió spermium mili literenként, ebből 50-60% mozgó.

PH-érték 5,5-8,5

2016. aug. 31. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!