Aktus után 11 nappal kimutatja a teszt, ha baba van?
bocsi, csak egy megjegyzés:
én roacuttant szedtem anno (tini koromban nagyon pattanásos bőr rendbetételére) és alá kellett írnom egy papírt, hogy semmilyen körülmények közt nem leszek terhes, vagy valami hasonlót. mert kötelező lett volna mellé fogamzásgátlót szedni, de mivel még nem éltem nemi életet, nem volt indokolt, de a doki mégse vállalta a felelősséget. na, ez egy olyan gyógyszer ami egyértelműen magzatkárosító. szerintem ezek mellett mindenképp kéne védekezni, vagy nem szedni, ha babát szeretnél
De mi nem világos azon, hogy a "11 days past ovulation =11dpo" és a "11 days past sex (11 nappal aktus után)" nem ugyanaz?
A hímivarsejtek életképessége 3-5 nap, ezért lehetséges az ovulációt megelőző napokban folytatott aktusból is teherbe esni, nem kell pontosan eltalálni az ovu napját.
Ha pl.: vki ma szexel és vasarnap van az ovuja, akkor 11 nappal az aktus utan még csak a 8dpo-n van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!