Van még esélyem a terhességre, úgy hogy a 37. napban vagyok? A terhes teszt ma reggel is negatív volt.
Szia!
Én a vitázós voltam. :)
Nekem is a 28. napon fogant a babóm, és kb a nemvárt után 2 héttel lett halvány pozitív. Addig nem is teszteltem, mert eszembe sem jutott hogy terhes lehetek, mert már 5 hónapja próbáltuk, és abban a hónapban csak abban az egy lehetetlen időpontban voltunk együtt.
Akkor én sem adom fel!:)
Úgy látszik akkor jön össze amikor az ember nem is gondol rá.
Sziasztok első vagyok!
Nem mensi alatt fogant a babám hanem mensi utáni 2 napon,mint kiderült a késöbbi UH alapján.Sokkal nagyobb volt a baba,mintha félidőben fogant volna.
Látom mennyire lehurrogtatok:((((
A kérdezőnek viszont akkor jó késői ovuja lehetett,ha még most is negatív volt a teszt,vagy valóban nem terhes.Ez a két variáció van.
Szóval ez nem te vagy?
"Szia!
Nekem két gyerkőcöm van már,mindkettőt tudatosan Jónás napom elötti három napban "csináltuk".A nemük is bejött egy lány ,egy fiú.
Most 10+2 hetes kismama vagyok ismét,és a januári Jónás napra akcióztunk.Ez is bevált!
Persze nekem is volt középidős ovulációm,de a babáim nem akkor fogantak,hanem Jónás napkor:)
Az első,a lányom mensikor!!!Akkor volt Jónás nap.És mensi ellenére összejött.
Nem mondott hülyeséget Jónás Jenő,csak sokan nem hisznek benne.
DE!A Jónás módszer csak egészséges pároknál alkalmazható,meddőség,kevés spermaszám,szervi probléma,stb,kizáró ok.Gondolom ezt tudod.
Hál Istennek mi egészségesek vagyunk,így bevált.
egy kismami.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-09 16:54"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!