Még régen azt mondta az orvosom, hogy hátrahajló a méhem. Ez okozhat nehézséget a teherbeeséskor?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 10:01
1/12 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló.Semmi gondot nem okozott
2/12 anonim válasza:
Hát nem jutsz sokra azzal, amit én tudok, mert néhány orvos szerint igenis okozhat nehézségeket, mások szerint ez hülyeség. Véleményem szerint (lehet, hogy tévedek) okozhat nehézségeket, de nem akkora gond, mint pl. az elzáródott petevezeték vagy a PCOS.
3/12 anonim válasza:
Okozhat gondot, de nem törvényszerű.
Nekem egyszer sem jelentett gondot a teherbeesés
4/12 anonim válasza:
Hát... Nem szoktam megkérdőjelezni a szakembert, de nekem is ezt mondták. Ehhez képest szinte rögtön teherbe estem, amikor akartuk az "eredmény" pedig 4 kg feletti lett, 2x is! :)
6/12 anonim válasza:
A hátrahajló méh a normális egyik változata. Nekem is az van és 3 gyerkőc is, akik könnyen fogantak.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ és a linket is.... :)
2010. ápr. 21. 10:54
8/12 anonim válasza:
barátainknál is a lánynak az van, és neki azt mondták, természetesen semmi esélye a terhességre, ezért soha nem védekeztek!És lám-lám, egyszer csak mégis teherbe esett, spontán :)
9/12 anonim válasza:
Nekem is hátrahajló a méhem és igenis nehezebb így a teherbeesés. Mikor kutyapózban csináltuk egyből összejött.
10/12 anonim válasza:
Neked nehezebb volt, de elég sokunknak nem
NEm tudhatod hogy nem hátrahajló méhvel mennyi idő alatt maradtál volna terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!