Hogyan mukodik a Closti?
Valaki tudja? Én úgy tudom, arra az idore, míg szedi valaki, megállítja a peteérést, aztán a szervezet észleli, hogy hoppá a peték nagyon éretlenek és nagy iramban kezdi oket érlelni, így néha tobb is beérik. Így van ez?
Olyan problémám van ugyanis, hogy már végre volt pé-m, pajzsmirigyalulmukodésem van, erre kaptam Euthyroxot. Ez segítet, és már szépen alakult a hogorbém. Ebben a hónapban eloszor szedtem Clostit és utána Duphastont is. Most viszont a gérbémbol semmit nem lehet kiolvasni, legalábbis pé-t én nem látok. Arra gondoltam, ha így mukodik a Closti, akkor leállítota a pô-t és nem indult be. It a gorbém is.
A closty úgy működik, hogy a sárgatesthormonokat megerősíti ,ezáltal megkezdődik a peteérés, ami lehet egyszerre több is, ezért előfordul ilyenkor ikerterhesség..egyáltalán nem állítja meg a peteérést, pont elindítja..
Aztán funkciója, a megerősödött sárgatest több hormont termel, így kb 29 napos lesz a ciklus és nagyjából félidőben lesz a domináns peteérés....
Szóval a closty nem azt csinálja amit gondolsz!
Ha következő ciklusodban miután megjött és megint szeded a closty-t akkor menj biztosra a 11. naptól kezdd el a vizeletes lh tesztet, amikor pozitív 4-5 nap együttlét és kész a baba..nálunk így sikerült , előtte két évig sehogy, aztán a closty megoldotta.
Érdemes lh tesztre beruházni, mert a clostit nem lehet a végtelenségig szedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!