Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyem arra hogy...

Mennyi az esélyem arra hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

A párommal aug. 5-én mikor együtt voltunk nem védekeztünk. Utoljára júli 28-án volt meg, most 25-én kellett volna megjönnie. 21-e óta nagyon erős fejfájásom, szédüléseim vannak..néha émelygés..Mensi előtt kb 1 héttel mindig érzem hogy megfog jönni, és most is éreztem ( mellfeszülés, derék-hátfájdalom) csak éppen vérzés nélkül. Igazából tisztában vagyok vele hogy elég nagy az esélyem rá, de nem tudom hogy mi okozhatja ezt még? Tudom hogy nagy késésben még nem vagyok, de nem volt vele eddig semmi bajom..főleg hogy még érzem is előtte a nemvárt tüneteit..Tesztet csináltam a Predictor earlyvel de az negatív lett. A tesztet délután csináltam mert hogy "már menzesz késése előtt 6 nappal jelzi a terhességet". Azt mondták mindegy melyik napszakban végzem el a tesztet + én is nagyon kíváncsi voltam!

24/l

2016. aug. 28. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Nem vagy terhes! Nem peteéréskor voltatok együtt, kiszámoltam. A terhességi tesztek ma már nagyon pontosak! A nagy meleg ergo nagy hideg (minusz) befolyásolja a menzeszt is. Nem minden hónapunk egyforma. Plusz minusz 3-4 nap eltérés még nem a világ vége. Hold állás és még sorolhatnám.
2016. aug. 28. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
És 6-a, 7-e? Bocsi az lemaradt..akkor úgyszint védekezés nélkül.
2016. aug. 28. 22:47
 3/4 anonim ***** válasza:

A predictor nekem abszolút negatív volt a nemvárt napján. Ennek ellenére terhes vagyok.

Ha nem védekeztél és késik is, még ne nyugodj meg. Csinálj két-három naponta tesztet, és ha nem jön meg két héten belül, mindenképp menj orvoshoz. Akár más, komoly gond is lehet a vérzés kimaradása mögött.

2016. aug. 29. 00:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Csinálj egy másik tesztet, és reggeli elsőből, az a biztosabb.
2016. aug. 29. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!