Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mindjártmegjön érzés csak a...

A mindjártmegjön érzés csak a nemvárt menzi környékén jelentkezik, vagy lehetséges az, hogy peteéréstől kezdődően a nemvártig is eltartson? Ha igen, az jó jel?

Figyelt kérdés
Bár igazából nem is az az igazi mindjártmegjön érzésem van, hanem sokkal enyhébb. Ez már középidő óta tart, minden nap. A jövő hétre nem várom.
2008. okt. 1. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia, sajna segíteni nem tudok, de gondoltam leírom, hogy én ugyanígy vagyok és kiváncsi vagyok, hogy neked mit fognak válaszolni. Én is ezt érzem nap mint nap, de még egy hét a nem vártig. Szóval már egy hete érzem én i ezt, máskor pedig csak amensi előtti nap szoktam. Meg még annyi, hogy középidőben barnás folyásom is volt, ami most fehér. Nekem az is csak mensi előtti nap szokott lenni. Neked az nincs? Te melyik napra nem várod?
2008. okt. 1. 14:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott lenni barnázásom, és most sem volt középidőben sem. Hát a folyásom enyhe, egyik nap van, másik nap nincs, de amikor van, akkor fehéres. Pontosan nem tudom mikor kellene megjönni, mert rendszertelen a menzim, de elvileg legkésőbb a jövő hétvégén.
2008. okt. 1. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok, én se tudom pontosan , hogy mikorra várjam, mert nálam is rendszertelen! Remélem, hogy mindeketten baba miatt érezzük!
2008. okt. 1. 15:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Sajnos kérdésedre csak azt tudom leírni, amit Én is tapasztaltam. Mi is nagyon vágyunk már egy babára és már 1 éve nem akar jönni. Volt 3 hónap, amikor minden egyes nap figyeltem a jeleket,gyertyaállásban voltam minden aktus után, mértem a hőmet, néztem a mikroszkópot (persze mindig páfrányos volt) itt olvasgattam, hogy Ki mit érez és persze Én is éreztem mindent. Derékfájás középidőtől, mellszúrka, hasszúrka és ilyen olyan folyások. És az lett a vége minden alkalommal, hogy megjött :( Ez a második hónapom, hogy nem igazán foglalkozom ezzel a témával és nem is érzek SEMMIT. Sajnos a tudatalattink játszik velünk :( Ezen az oldalon nagyon sokan írták, hogy miután feladták és nem igazán foglalkoztak ezzel akkor sikerült. Iszonyú nehéz, de lehet, hogy van benne valami, Én most ezt próbálom és mellette szedem a Gravidát, hogy felkészítsem a szervezetem a picire. Tudom, hogy nem segítettem ezzel, de talán könnyebb ha tudod nem vagy egyedül ezzel a dologgal és nem veled van a baj!
2008. okt. 1. 16:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2008. okt. 1. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!