Szeretnek kerdezni par dolgot. Szerintetek beagyazodasi tunet az ha hirtelen szedulsz gorcsol minden nap a hasad? Hanyingerszagundor enyhe gyomoreges van. Pl ma is. Ma kellett megjonnie, nem jott es pontra megszokottjonni
Szia!
Ha missed ab után beállt ciklusod van, akkor már nyugodtan tesztelhetsz. Én nemvárt előtt 3 nappal csak szimplán furán éreztem magam és azért csináltam tesztet, de bejött mert halvány pozi lett. Azon a napon mikor meg meg kellett volna jönnie már szépen látszódott mindhárom teszten.
Hajrá, Drukkolok! már bármikor csinálhatsz, de a legjobb a reggeli koncentrált, mert azért még nem az egeket verdesi a hcg szinted!
Elso valaszra : hat nyolc hetes terhesnek nem.mondanam magam.mert aug.7 9 12 en voltunk egyutt es 13 an ovum volt a teszt szerint.dr mar a hanyinger szagundor kicsinal a fiamnal nem.ereztem ilyet csak 12. het utan.ugy szeretnem ha ossze jonne de megprobalok masra gondolni h ne gorcsoljek ra.szombatra vartam mert nem.szokott kesni percre pontosan megjon.
Masodik valaszra:nagyon koszonom remelem h ossze jon nekem is...mar mindenki nagy pocakkal varja a babit a csaladban a parom unokahugaval szultem volna egyszerre.😉szoval nagyon varom mar.de viszont a beagyazodasi verzes mar megint sehol...fiamnal volt.
Beágyazódási vérzés nekem 3ból csak az elsőnél volt.Erre nem lehet alapozni.Reggel teszt és irj majd.
Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!