Együtt lehetünk vagy már nem?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Hétfőn délután mennék dokihoz rákszűrésre. Szeretnénk a párommal babát
Az lenne a kérdésem,hogy ma még együtt lehetünk védekezés nélkül? Nem befolyásolja a rákszűrés eredményét?
2016. aug. 26. 08:32
1/4 anonim válasza:
Persze, még akár holnap is, csak vasárnap már ne.
2/4 anonim válasza:
Mi elotte valo nap is egyutt voltunk delelott, mert nem tudtam h rakszurest is csinal majd. Uh-ra mentem amugy.. 31en kapok errdmenyt
3/4 anonim válasza:
Soha nem mondta nekem egyetlen orvos sem, hogy nem szabad előtte együtt lenni, pedig nem ... gurigáznak.
4/4 anonim válasza:
Én nőgyógyász előtt 3 nappal kerülöm a beleélvezős szexet. Lehet, hogy ez csak az én hülyeségem, de kellemetlen lenne a vizsgálat alatt.
Akkor mi más módon okozunk örömet egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!