Mikor tesztelhetek, ha a ciklusaim változóak? Aug. -ban 31, szept. -ben 26 napra jött meg, most a 27. -en vagyok.
Figyelt kérdés
2008. okt. 1. 10:33
1/4 anonim válasza:
Nem tudod,hogy mikor lehetett a peteérésed?Nem érezted?Vagy nem mérsz hőt?
Mert pé után olyan 12napra már lehet tesztelni!
Sok sikert és 2csíkocskát kívánok!
2/4 anonim válasza:
Nekem 32, 30, 34 napra szokott megjönni. Én a 34. napon teszteltem délután pozitívat. Szerintem még várj egy kicsit, nehogy csalódj esetleg hamis negatív tesztben! Szorítok!
3/4 A kérdező kommentje:
A peteérésemet szeptemberben nem éreztem. Hőmérőzni nem szoktam, mindig elfelejtem... Viszont tegnap még volt mindjárt megjön érzésem, ma már nincs. Ez vajon jelent valamit?
2008. okt. 1. 11:27
4/4 anonim válasza:
Nekem is hol volt mindjárt megjön érzésem, hol nem. Talán jelenthet jót, nálam jót jelentett. Szorítok Neked!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!