Tudtok Székesfehérváron női nőgyógyászt? Lehet az magánrendelésen is. Lehetőleg gyorsan is fogadjon.
Figyelt kérdés
2016. aug. 24. 15:52
1/5 anonim válasza:
Dr Szabó Eszter, Dr Kiss Anett, Dr Kassai Zsófia, de van még pár. Én Szabó doktornőhöz járok, nagyon szuper, alapos, emberséges. Mindegyikőjül nyitott, fiatal, és előzetes egyeztetés útján magánúton fogadnak az ambulancián.
2/5 anonim válasza:
dr Szakàcs Szilvia nagyon szuper orvos hozzà jàrok! :) minden szerdàn rendel 1hèten belül tud fogadni!
3/5 A kérdező kommentje:
és tudtok adni esetleg telefonszámot vagy valami elérhetőséget?
2016. aug. 25. 08:43
4/5 anonim válasza:
Szabó Eszterhez tudok, ha kell, írj rám privát!
5/5 Juc2cvel válasza:
sziasztok! tudtok írni elérhetőségeket?
Én egyszer voltam Torsa Zsófiánál, nagyon szimpatikusnak találtam, de lehetetlen elérni telefonon, ezért mást keresnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!