Mi történhet velem? Meg vagyok ijedve. Hormonproblémám van?
Ilyent még nem tapasztaltam.
Van egy kis problémám és hátha tudtok tanácsot adni.Mindig pontos a ciklusom 27,28 nap. Ebben a hónapban együtt voltunk pé kor. Már utána nem sokkal nagyon fájtak a melleim. Majd a 25. napon volt egy kis barna pecsétem. Gondoltam megjön, de az nálam akkor folyamatos(mármint a barna) és utána 6 órával kb meg is jön. Ez csak egy egyszeri dolog volt és utána 4 napig semmi. Csont száraz voltam. nem volt mensi tünet folyás semmi. Persze megvolt a megjön érzés de nem történt semmi. Majd már annyira fájtak a melleim hogy aludni is nehéz volt és kicsit meg is duzzadtak. Aztán a30. nap hajnalban megjött. Nem úgy ahogy szokott. Már bocsánat a részletért de nálam az első nap az mindig egy káosz. Hihetetlenül megvan. A super tamponnal egy óra alatt úgy átázom hogy már a zsinór is véres és futnom kell cserélni.Miután felteszem a tampont meg ki kell szinte mosakodjak annyira ömlök, ez tart egy napig utána rendes minden. Most nem így volt. Elég erős görcseim voltak, de nem volt vészes. Folyton jártam cserélni, de volt meg, legalább is minimálisan. És a színe inkább olyan volt mint a véres krémnek. Aztán másnap(tegnap) pisiléskor kijött egy jókora alvadt vér. Tulajdonképpen a tamponon szinte nincs is vér csak minimális alvadt vér az színezi meg a tampont. Rettenetesen fáj ha fel kell tennem, mert száraz vagyok nagyon. Éjjel is mini tamponnal átvészeltem, holott máskor a supert cserélnem kell éjjel különben reggel moshatom a ruhám. De van vér és főleg alvadt. nem értem. Nagyon fáj a hüvelyem(bár ez lehet a tampontól) kisugárzik egész a végbelemig. mensi görcseim abszolút nincsenek, a medence csontom hasogat meg a derekam fáj. Tompán érzem a méhem. De semmi egyéb. Ma reggel megmértem a hőmet. Egy évig vezettem, tehát tudok viszonyítani, de most már 2 hónapja nem mérem. 36,8 volt. Nekem ennyi a pé után szokott lenni 36.7-36.8 max 36,9 nagyon ritka volt hogy 37 re felkúszott, de mensi környékén nekem mindig 36,3-36,5 volt. A kontrollvonalam is minden hónapban 36.7 volt.ja a melleim és fájnak még mindig csak nem olyan erősen.
Elnézést a sok írásért, de már nagyon töprengtem hogy mit tegyek és mi lehet ez.
Volt esetleg hasonló nektek? Légyszi ha valakinek van ötlete kérlek írjon.
Ha ezidáig mindig minden általában egyformán zajlott, és a mostani eset nagyon más, akkor bizonyára történhetett valami. Előfordulhatott hogy volt peteérésed, meg is termékenyült, lehet hogy be is ágyazódott ( barna pecsétkor ) és valószínű hogy nem volt életképes és kilökődött. A mellek hihetetlen érzékenysége, éjszakai fájdalma sok esetben a terhesség első gyanujele.
Nagyon sok nőnél megtörténik mindez hogy ha van is megtermékeynülés a soron következő mensinél el is távozik fejlődési, vagy beágyazódási probléma miatt, sokan nem is gondolnak arra hogy egy megszakadt terhesség a menstruációjuk a pár napos késés általában mindenkinek még belefér.
Nem zárható teljesen az sem ki hogy meglévő terhesség mellett jön valami menstruációféle, van akinél előfordul, sőt az is hogy terhesség mellett normál menstruációja van.
Én javaslom hogy mindenképp vegyél egy tesztet. Ha haloványan is de pozitív akkor keress fel egy nőgyógyászt, hogy mindenképp vizsgáljon meg.
Ha negatív, akkor ha volt is akkor elment. Jót teszel a testednek, ha napi 2 csésze cickafark teát iszol, rendbeteszi a ciklusodat, megerősíti a méhedet, építi a méhnyálkahártyát, ha időközben teherbe esel nem gond, mert a terhesség 12 hetéig lehet cickafark teát inni, nem árt a kicsinek.
Egy kétgyermekes anyuka
Nagyon szépen köszönöm. Tényleg csak az aggaszt hogy szinte semmi vérem nincs csak alvadt vér. Ilyen még nem volt.
Nektek jó egészséget.
szió! én is az előző valaszadóval ertek egyet. nekem tokeletesen ugyanez volt az eros mellfajdalomig (tanács: aludj sportmelltartóban, nem sokat, de segít), csak a véres rész volt, ami nálam nem volt. Én ezért is gondolok arra, hogy valószínűleg megtörtént a megtermékenyülés, csak nem volt életképes az embrió, és igy tisztult ki a szervezeted. még egy tanácsot, ha megengedsz, én is javaslom, hogy betétet használj, illetve, hogy biztos, ami tuti, menj el a nődokihoz.
Reméljük a következő próbálkozásnál nem lesz gond, és összejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!