Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 Napja megjön érzés,5 napja...

12 Napja megjön érzés,5 napja késik, teszt negatív. Lehet még baba?

Figyelt kérdés
Próbáltam a vaterás tesztet, meg x epilt is, negatívak. A hőm fent van még, de sohol semmi történés. Aggódom, hogy baj lehet és nem baba :( Dokihoz csütörtökön tudok menni, addig kellene valami vigasz. Járt már valaki így? A megjön érzés a feltételezett beágyazódás körül óta van.
2016. aug. 22. 04:35
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!Nekem egy hetet kesett,teszteltem.Full negativ lett.

Eltelt plusz ketto het,meg mindig nem jott meg.Majd amikor kereken harom hetet kesett csinaltam egy tesztet delutanibol,es eros pozitiv lett.Mellesleg utoljara Junius 27.en volt meg.Szoval meg semmi nincs veszve. :)

2016. aug. 22. 06:00
 2/8 anonim válasza:
36%
A teszt csak két hét múlva mutatja ki, ha kisbaba, gratulálok:)
2016. aug. 22. 07:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Esetleg nem lehet, hogy kb 12 napja volt csak ovud? És azért nega még a teszt. Felrakod a hőgörbéd? köszi
2016. aug. 22. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok. Hát köszi a válaszokat, bíztatást :)

Gratula kedves kismama :))) :P

Én most úgy állok, hogy picit mintha megjött volna, vagyis törléskor volt valami a wc papíon, de semmi több eddig még. H mikor volt ovum, nem.igazán tudom most kivételesen.

Sztem most csak ciszta miatt késett, de el fogok menni dokihoz, mert ilyen még.soha nem.volt, hogy ennyit késsen. :(

Itt a görbém:

[link]

Igen, alacsony a hőm, de a tsh-mal minden rendben van :)

2016. aug. 22. 19:17
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem is 5 napja késik,negatív teszt. Egy másik teszt,majd orvos lesz a következő lépés.

Neked végül megjött? Nálam eddig soha nem volt késés.

2016. aug. 24. 06:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Nálak sem volt soha sem még ennyi késés, viszont nekem 5 nap késés után először pecsétlően, majdrendesen beindult. Ha elmúlik, elmegyek dokihoz, mert ez elég futlra volt. Viszont, mikor megjött, nem fájt a hasam egyáltalán, aminek nagyon örültem ;) 2 hétig fájt úgyis, szóval elég is volt belőle. Kívánom neked, hogy ne az legyen, mint nekem lett. :)
2016. aug. 25. 07:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és magamra azt mondanám, hogy vagy ciszta volt, vagy tényleg ami 10.-én volt késszúrás érzés, az volt az ovum napja, és rá 14 nappal jött meg, és ha így nézem, nem késett, csak a 28 napomhoz képest.
2016. aug. 25. 07:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Köszi a jókívánságot. :) Holnap reggel csinálok csak új tesztet,az lesz a 7.nap,h késik.
2016. aug. 25. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!