Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés idején 3 napig van...

Peteérés idején 3 napig van tojásfehérjés nyákom! Ezek alapján mikor van az ovum? A 4. napon, vagy valamikor a 3 nap alatt?

Figyelt kérdés
Hőmérőzőm, és a hőm úgy alakult, hogy első tojcsis napon 36,0, másodikat nem tudtam mérni, harmadikon 36,3, a negyediken, ami ma van, meg felugrott 36,6-ra!Csak tegnap tudtunk együtt lenni!Szerintetek?
2010. ápr. 20. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A legfutoljó tojásfehérjés napon, vagy az azt követő első szárazabb napon a legvalószínűbb.

Mivel neked a negyedik napon ugrott meg a hőd, ez az ovuid napja is egybenm. ha előtte voltatok együttz, az a legtökéletesebb időzítés. Sokkal jobb, mint ha utánba lettetek volna.

Tedd félre az aggódást, mert nem segít, csak árt. Ti mindent megtettetek, úgyhogy nyugi.

Ja, és a teszteléssel bírd ki a két hetet!

2010. ápr. 20. 11:32
 2/3 anonim ***** válasza:
legfutoljó=legutolsó
2010. ápr. 20. 11:32
 3/3 A kérdező kommentje:
az elíráson jót mosolyogtam!amúgy meg köszi a választ!Nem fogok rágörcsölni, mert nem is terveztük az együttlétet, most nem tudtunk a babával foglalkozni ebben a hónapban, mert betegek voltunk, csak észrevettem ezt, és jót mosolyognék, ha most lenne!De azért nem bízom el magamat, mert még nem gyógyultunk meg :)
2010. ápr. 20. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!