Mitől lehet, hogy mensi előtt egy héttel megszűnik a
mellfájdalom?
Figyelt kérdés
Kb múlthét péntek-szombat lehetett ovum, vasárnap óta fájtak a melleim,napról napra egyre jobban, hason sem tudtam aludni. Ma reggelre megszűnt ez a nagy faldalom, max egy kicsit duzzadt még, általában mensi előtt egy nappal szokott enyhülni a fájdalmam, de addig még van pont egy hét.
A ciklusaim mindig 27-29 nap között alakulnak, az utóbbi 3 hónapban 28 naposak voltak. Létezik, hogy ennyivel előbb megjön majd ebben a hónapban?
Kicsit hosszú lett elnézést, aki érdemben hozzá tud szólni annak megköszönöm :-)
2016. aug. 20. 11:39
1/5 anonim válasza:
Én erre azt tudom mondani, hogy mi 2 éve szeretnénk babát, és eddig szinte minden hónap más volt. Volt, amikor vegig fájt a mellem ovu utan, volt, amikor alig fájt, volt, amikor 5. nap ovu utan kezdett el fájni, volt amikor csak 9. napon, és volt, hogy elmult mensi elott, volt, hogy fajt mensi alatt is. Ez a hormonok játéka. Szerintem nem a mellfájdalomhoz kötődik, hogy mikor fog megjönni, hanem az ovulaciohoz.
2016. aug. 20. 12:31
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem eddig mindig mensi előtti napon enyhült. Folyamatosan úgy érzem mindjárt megjön.. Holnapra kiderül, nem tudom mi kavarhatta be a ciklusomat sosem volt még ilyen , szülés előtt sem és utána sem...
Bejött az megérzésem ma reggel megjött 23napra! Ezek szerint nekem a mellfájdalom megszűnése valóban jelzi,hogy 1-2 napon belül megjön.. Azt nem tudom, hogy ez most mitől lehetett, ( lehet a sok idegeskedés a meló miatt) kíváncsi leszek a következő hónap hogyan alakul majd ...
2016. aug. 22. 18:15
5/5 anonim válasza:
Szia! Hát ez érdekes nagyon! :) Nekem ma is még nagyon fájtak a melleim, es ma megjött, de mar többször is volt, hogy csak mensi kozben mult el. Nem vagyunk egyformák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!