Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáció után 3 nappal...

Menstruáció után 3 nappal lehet terhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Mindig védekezünk! óvszerrel mert fogamzás gátlót nem szedhet az orvosok szerint így eseény utánit sem. Menstruált a barátnőm, vége után 3 nappal szexeltünk, kiszakadt a gumi, de észrevettem, így vettem fel újat. De nem tudom mennyi időt volt bent szakadt gumival. Ugye nem lehet ebből baj?
2016. aug. 18. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:
31%

De lehet, érdemes kb. 2-3 hét múlva egy tesztet megcsinálni (a hcg hormon kb. akkortól mutatható ki)

[link]

2016. aug. 18. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
53%

Nyugi, egy a millióhoz. A gumik többsége spermicid anyaggal van kívül bevonva, és nem élveztél bele. Felesleges aggódni.

A végén azért fog neki késni, mert stresszel.

2016. aug. 18. 13:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Ajjaj! :( Természetesen válaljuk a felelősséget, én dolgozom, megtartjuk ha jön! De nem mostanára terveztük!
2016. aug. 18. 13:49
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
tényleg nagyon kicsi az esélye, de sajnos benne van, hogy mégis. De az már nagy dolog, hogy ilyen felelősségteljesek vagytok.
2016. aug. 18. 13:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Nagyon minimális esélye van, nyugi.
2016. aug. 18. 13:58
 6/9 A kérdező kommentje:
nem vagyunk már gyerekek, vállaljuk a dolgokat. csak nem mostanra terveztünk de ha jön jöjjön
2016. aug. 18. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ennek nagyon pici az esélye, hogy terhes legyen, a peteérés normál esetben a ciklus közepén van, persze itt a menzesz hossza is számít, pl. ha valakinek 28 napos a ciklusa, és 7 napig tart a menzesze, akkor a menzesz után 7 nappal van a peteérés, szóval szerintem nem akkora para a menzesz után 3 nappal aktus. Plusz nem élveztél el, ez nagyon sokat számít, a környezetemben többen is ezzel a megszakításos módszerrel védekeznek (nyilván nem helyesen) és soha nem lett belőle gyerek, tudom, hogy ennek ellenére van aki így teherbe esik, de szerintem ritka.
2016. aug. 18. 14:00
 8/9 A kérdező kommentje:
én is ezért vagyok megijedve, mert haveromék is így lettek szülők, mármint a megszakításossal. tudom a mienk nem az volt de azért mégis, ott az előváladék stb
2016. aug. 18. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem valszín, h terhes lesz
2016. aug. 18. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!