Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás, korai terhesség...

Beágyazódás, korai terhesség okozhat olyan hasfájást/feszülést, hogy fel se birok egyenesedni?

Figyelt kérdés
Életemben 2-3 alakalommal éreztem már hasonlót korábban, mindig fájdalomcsillapítót kellett erre bevennem. Ha most nem pont kb. ovuláció után lennék 8-9 nappal, eszembe se jutna terhességre gondolni. Így mégis megfordult a fejemben. Hirtelen olyan erős hasfájást éreztem, hogy nem bírtam kiegyenesedni (fekvésből keltem fel). Görnyedve tudtam csak felállni, menni is, folyamatos fájdalmat érezve közben. Fekve viszont jó volt. Muszáj volt bevennem rá gyógyszert, utána egy fél óra fekvés után enyhült. Szerintetek mi lehetett?
2016. aug. 16. 10:18
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem ugyanez volt a beágyazódásnál...és inkább a gyomorszájam környékén éreztem, nem lent...de épp sétáltam haza, és ahogy írod, alig bírtam kiegyenesedni.
2016. aug. 16. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már 5x voltam terhes, de ilyet még nem éreztem.
2016. aug. 16. 10:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen volt a beágyazódás. Én is összegörnyedtem a fájdalomtól.
2016. aug. 22. 19:26
 4/4 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen volt. és nekem is lekellett feküdjek annyira fájt. kb fél óra volt az egész az egész és elmúlt. baba lett akkor :)
2016. okt. 1. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!