Volt olyan, akinek nem jött meg, magasan volt a hőmérséklete, de a terhességi teszt negatívat mutatott? Mi okozta?
Késik, holnap megyek dokihoz, de addig is kíváncsi lennék tapasztalatokra. Hétvégén teszteltem utoljára, de sajnos az negatív lett, pedig már igencsak a nemvárt után voltam 3-5 nappal. A menstruációm azóta sem jött meg, kíváncsiságból mérem a hőmet pár napja, és 37.1, 36.9-eket mérek. Ami nálam ovu utáni hőmérséklet. Tudom, tudom pár adat nem adat,de nyaralni voltunk, így egyáltalán nem figyeltem, hogy volt-e ovulációm, és lényegében arra voltam kiváncsi, hogy vajon ovuláció után vagyok-e.
Holnap megyek orvoshoz, akkor többet fogok tudni - és reggel újra tesztelek - de addig is szívesen várnék tapasztalatokat, hátha más is volt hasonló cipőben!
Terhességre félve gondolok - bár NAGYON jó lenne - , de szerintem a hétvégi teszt már mérvadó. Inkább az érdekelne, hogy akkor miért késik ennyit? Mostmár több, mint egy hetes késésről beszélünk. Volt valakinek hasonló esete?
Szia.
Hasonlóan vagyok, magas hőmérséklet negatív teszt.
Én is holnap megyek a dokimhoz.
Köszi a gyors választ!
Akkor csupa jó híreket nekünk holnapra! :)
Neked mióta késik?
Most vagyok a 35. napon, de nekem Igen hosszú ciklusaim vannak(35-40).
Utrogestant is használok, de sajnos azóta vérezgetek. Szerintem nekem elment ez a hónap.
Neked nagy drukk. :-)
Én hónapokig görbéztem teherbeesés előtt. Pontosan, minden szabályt betartva. Minden hónapom úgy nézett ki, hogy na, most tuti. És a nagy fenéket. Aztán, mikor baba volt, az tűnt az összes közül a legesélytelenebb hónapnak. Úgyhogy annyira ne vegyétek ezt komolyan, mert csalóka.
A késés oka simán lehet stressztől, bármi. Ezer oka lehet. Viszont valószínűleg, ha baba lenne, azt már kimutatná ilyenkor. De ne legyen igazam, drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!