Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt olyan, akinek nem jött...

Volt olyan, akinek nem jött meg, magasan volt a hőmérséklete, de a terhességi teszt negatívat mutatott? Mi okozta?

Figyelt kérdés

Késik, holnap megyek dokihoz, de addig is kíváncsi lennék tapasztalatokra. Hétvégén teszteltem utoljára, de sajnos az negatív lett, pedig már igencsak a nemvárt után voltam 3-5 nappal. A menstruációm azóta sem jött meg, kíváncsiságból mérem a hőmet pár napja, és 37.1, 36.9-eket mérek. Ami nálam ovu utáni hőmérséklet. Tudom, tudom pár adat nem adat,de nyaralni voltunk, így egyáltalán nem figyeltem, hogy volt-e ovulációm, és lényegében arra voltam kiváncsi, hogy vajon ovuláció után vagyok-e.

Holnap megyek orvoshoz, akkor többet fogok tudni - és reggel újra tesztelek - de addig is szívesen várnék tapasztalatokat, hátha más is volt hasonló cipőben!

Terhességre félve gondolok - bár NAGYON jó lenne - , de szerintem a hétvégi teszt már mérvadó. Inkább az érdekelne, hogy akkor miért késik ennyit? Mostmár több, mint egy hetes késésről beszélünk. Volt valakinek hasonló esete?

2016. aug. 16. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia.

Hasonlóan vagyok, magas hőmérséklet negatív teszt.

Én is holnap megyek a dokimhoz.

2016. aug. 16. 11:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ!

Akkor csupa jó híreket nekünk holnapra! :)

Neked mióta késik?

2016. aug. 16. 11:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Most vagyok a 35. napon, de nekem Igen hosszú ciklusaim vannak(35-40).

Utrogestant is használok, de sajnos azóta vérezgetek. Szerintem nekem elment ez a hónap.

Neked nagy drukk. :-)

2016. aug. 16. 11:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Én hónapokig görbéztem teherbeesés előtt. Pontosan, minden szabályt betartva. Minden hónapom úgy nézett ki, hogy na, most tuti. És a nagy fenéket. Aztán, mikor baba volt, az tűnt az összes közül a legesélytelenebb hónapnak. Úgyhogy annyira ne vegyétek ezt komolyan, mert csalóka.

A késés oka simán lehet stressztől, bármi. Ezer oka lehet. Viszont valószínűleg, ha baba lenne, azt már kimutatná ilyenkor. De ne legyen igazam, drukkolok!

2016. aug. 16. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!