Nem jött meg. Hányingerem van. Terhes is lehetek?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy de ugye nem? Nem voltam még éltembe fiúval csak otthon többen vagyunk tesók és multkor pont benyitottam amikor a tesóm a fürdőbe csinálta a kádba. Attól lehet? Köszi a válaszokat előre is.2016. aug. 15. 20:14
2/13 A kérdező kommentje:
Persze nem attol h láttam hanem attól h én is kb 10-20 percre rá mentem fürdeni
2016. aug. 15. 20:23
5/13 anonim válasza:
Igen, simán. Ciki, hogy nem vagy tisztában az ilyesmivel... Természetesen lehet. Sőt, 100%!
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok (#5). Dehogyis! Csak vicceltem. Hogy a viharba lennél már terhes ettől?!
7/13 anonim válasza:
Nem lehetsz ettől terhes. Ha kétségeid vannak, akkor zuhanyozz!
8/13 anonim válasza:
Nem, nyugi, nagy levegő.
Csak az idegességtől van hányingered, vagy lehet elkaptál valamit.
Késni meg késhet, ez sok mindentől függ.
Nem lehettél tőle terhes. Fiatalabb koromban és is bebeszéltem magamnak mindenféle hülyeséget még ilyen indok nélkül is, de hidd el, ez hatalmas nagy hülyeség.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) lehet sőt tuti én js bebeszélem magamnak. Szoktam ilyeneket csinálni.
2016. aug. 15. 20:50
10/13 anonim válasza:
Figyelj csak, te hány éves vagy??? És ha a bátyád a kádban rosszalkodik, kérd meg, hogy legközelebb zárja magára az ajtót!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!