Gabriel teszt? Látjátok ti is?
Szia !
Nekem is ritkán van mensim, PCO miatt, szedek rá gyógszert. Sajnos 2 hónappal ezelőtt jártam úgy, hogy a gabriel és a facelle is ilyen volt nem volt baba. Én azt mondom, hogy ezeknek az alig látható , képen csak a sasszeműeknek látható második csík még ne adjon reménykedésre okot, mert nagyon rossz amikor az ember csalódik. Én azt mondom, ha egy teszt pozitiv, ha halvány is akkor kétséget kizáróan el fogod tudni dönteni , hogy pozitiv. Nagyon szurkolok, hogy ne járj úgy mint én.
Ha két nap mulva erősebb a csík , akkor az boldogság :)))
de ha két nap múlva is csak ezek a halvány valamicskék látszódnak akkor szerintem ne éld bele magad.
Sok sikert !
#13!
Az ovu teszt is negatív sajnos. Messze nem olyan erős a második csík, mint a kontroll, sajnálom. A hcg teszt is nega, a hőgörbe szerint sincs baba. Majd a kövi hónap!
Kedves kérdező!
Ez negatív teszt. Akkor lesz pozi, ha nem kell szetszedni, es látod.
6 napos késésnél nagyon erős pozitív kellene, hogy legyen. Gondolom, tudod az ovu idejét is.
Drukk a következő hónapra.
én clearblue-t használtam mikor 1 hete késett ergó nálad is jó lehet) akkor írta ki, hogy 3+ (tehát ugye menzeszt nézve 5 hét)
az tuti kimutatja, 3e ft körül van sajna, de tuti látni fogod az eredményt
kedves kerdezo, szabad kerdezni
mi lett a vege? hasonlo cipoben jarok en is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!