Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szedett valaki ProCreation...

Szedett valaki ProCreation női termékenységi vitamint? Vélemények róla? Bevált? Megéri az árát?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 12:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia,nem ismerem,googleba megnéztem,ebbe beletettek mindent biztos ami biztos alapon.Véleményeket sem nagyon találtam róla,és drágának is tartom.Próbáld ki a trimeszter1 terhességi vitamint,én a facebookon hallottam róla.Nem voltak jók a hormon eredményeim és 2 hónap alatt helyre tette,amit én csodának könyvelek el.60 db-os tabletta,én 5000ft-ért vettem,4 hónapja szedem,hetedik éve szeretnénk babát,de most először van az hogy az orvosom azt mondta hogy minden tökéletes,bármikor lehet gyerekünk természetes úton.
2016. aug. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!