Facelle teszt nektek is ilyen száradás után?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Facelle teszt kb 15-20 percnél lett ilyen! Ez csak száradási lehet? Köszönöm a válaszokat előre is!
2016. aug. 13. 14:13
1/13 anonim válasza:
ez szerintem pozitív lesz, nekem sosem volt száradási csíkos.
2/13 A kérdező kommentje:
Számomra ismeretlen one step teszt,nem tudom milyen érzékenységű. Csak ez nem száradás után jött ki rajta. De nagyon halvány.
2016. aug. 13. 14:38
3/13 anonim válasza:
nem vagy terhes, mindkét teszt negatív
5/13 anonim válasza:
Szia. Nekem a Facelle teszten soha nem volt száradási. Én ezt egy halvány pozinak látom. Tesztelj 2 nap múlva, akkora erősödni kell.
6/13 anonim válasza:
Én halvány rózsaszínnek látom. Drukkolok, hogy erősödjön. Késik már?
7/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ezek halvány rózsaszín csíkok, tehát nem száradási...
Ígéretes tesztek, drukkolok.
8/13 A kérdező kommentje:
Nem késik még. Ha menseshez nézem,akkor 3-4 nap múlva kellene megjönnie. Ha ovuhoz nézem,akkor ma vagyok 8 vagy 9 dpo-n. Ha pozi a teszt akkor kapok hormonpótlást. Ezért a korai tesztelés. Hát az x-epil-ben csalódtam egyszer kétszer,úgyhogy facellével tesztelek most. Csak ezt nem ismerem annyira,azért kérdeztelek titeket. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,meg a drukkolást. :)
2016. aug. 13. 21:37
9/13 anonim válasza:
Szerintem ez abszolút pozitív. Na ná, hogy ilyen halvány, hiszen még 4 napod van a menteszig.
Sok sikert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!