Csajok, kérlek titeket, hogy nézzétek meg pozitív vagy negatív a hcg tesztem?
A nemét egyik teszt sem fogja kimutatni, hanem majd uh de még van addig időd :)
Ha két nap múlva erősödikm a csíkocska akkor érdemes időpontért felhívni a dokit hogy uh-gal is megerősítse a dolgot :)
Szedjél terhesvitamint, abban van folsav és még egyéb vitaminok is amire szükségetek van most :)) Nekem Elevitet mondott a doki és 5 hetesen már el is kezdtem szedni, azóta is :)
25 hetes kismama
Szerintem még mindig várj egy kicsit, néhány napot és akkor ismét tesztelj. Orvoshoz még nem nagyon érdemes menni, hiszen ő nem fog látni sokmindent. Tudom, hogy nehéz, de várj türelemmel, ha baba, akkor biztos, hogy erősödni fog a csík. Ha meg megjön, vagy negatív marad, akkor se csüggedj, majd következő hónapban!!! Mivel még nagyon fiatal a "terhesség", ezért nem fognak veled csinálni semmit a dokik, gyógyszert sem kapsz, mivel ez még nem nagyon számít terhességnek, de lehet, hogy pont a koraisága miatt halvány még a teszted.
Szívből kívánom, hogy pozitív legyen!!!!!! :D
Utolsó válaszoló vagyok
Na, mi újság????? Teszteltél már azóta? Remélem lett egy szép erős + teszted!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!