Milyen pózban feküdtetek szeretkezés alatt és után a teherbeesés elősegítésére? Hogyan tudok segíteni a "kiskatonáknak"?
Eleinte misszionáris pózban. Mindenki azt mondta hogy szeretkezés után tegyek párnát a fenekem alá. Hát ez nem jött be. Aztán váltottunk. Oldalra feküdtünk, vagy csúnyán kifejezve, kutyapózban csináltuk. Nem tudom melyiknek köszönhetem, de teherbe estem. De hogy tényleg ezen múlik-e, ne vedd kézpénznek. A misszionáris póznak annyi hátránya van, hogy hamarabb kifolyik belőled a "kiskatona"
Ezt a nőgyógyászom is mondta. Sok sikert!!!
Szia!
1,5 év sikertelen próbálkozás után (és ebben minden póz, gyertyalállás, tea, stimuláció benne volt) orvosváltás aki rögtön kiderítette a problémát, 1 hónap gyógyszeres kezelés, és 2 középidős együttlétből, reggel, úgy hogy utána rögtön feálltam és szinte úgy éreztem hogy minden kifolyt, összejött a babám, úgyhogy én azon az állásponton vagyok, hogy nem a póz számít, hiszen az is teherbeesik, aki a diszkóban, parkolóban ..stb lezavar egy gyors menetet és nem hiszem hogy utána párnával a feneke alatt fekszik órákat.
27 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!