Előfordulhat, hogy a 3. terheséget már valaki előbb megérzi, mint aki az elsőt várja? Vagy esetleg erőteljesebben érzi a tüneteket?
Figyelt kérdés
Vagy ez nagy hülyeség? Csak kíváncsi lennék valakinek volt e hasonló tapasztalata?2008. szept. 29. 23:32
1/4 anonim válasza:
Igen, megérezheted előbb, mivel már tapasztaltabb vagy, tudod mit kell figyelni.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! De pont az a bajom, hogy már volt két terhességem, de nem voltak tüneteim, csak az, hogy a mensi kimaradt.Se hányinger, se derékfájás, se meg akar jönni érzés, semmit nem éreztem, legalábbis ilyen korán még nem. Talán nem is az, hogy én magam tudom, hogy mire kell figyelni, hanem hogy a szervezetemben valahogy erőteljesebben jelentkeznek a tünetek! Vagy nem? Most meg már esetleg a beágyazódástól vannak panaszaim?
2008. szept. 29. 23:48
3/4 anonim válasza:
Szia!Mi a harmadik babával próbálkozunk.Második terhességemnél a hasam alja nagyon fájt a legelején.Más tünetem nem volt egészen a mensi kimaradásáig.A nyolcadik héttől szőrnyű hányinger kínzott.Most ez a harmadik hónapja,hogy próbálkozunk a babával.Minden féle tünetet észre veszek magamon.Mellfeszülés,alhasi fájdalom,szurkálások mégsem a baba jelei.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én is egyébként június óta minden hónapban terhesnek érzem magam, pedig nem, de ilyeneket még nem éreztem, volt már alhasi görcs, puffadás, folyás, hányinger, ilyenek, de pl. ilyen nem, hogy amikor ste nézem a tv-t és egyáltalán nem gondolok az egészre , észreveszem, hogy mintha kis buborékok futkosnának a hasamban, lenn. Meg pl. hőhullám. Én eddig ezeket nem éreztem és akárkinek mondom, ma pl. két kismamával is beszéltem, külön-külön, mindkettő azt mondta, hogy ez már gyanús. Vagy még azt is tudom mondani, hogy minden kaja után olyan furcs keserű ízt érzek a számban, eddig ilyen se volt. Hát most már én is kiváncsi leszek, majd talán hétfőre már kiderül . Nektek sok sikert! Remélem mindkettőnken hamar sikerül és már nem kell sokáig várni.
2008. szept. 30. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!