Rivotril szedése mellett merjek-e teherbe esni? 24N
Figyelt kérdés
2011 óta szedek nyugtatókat ,kezdtem Xanax az nem volt jo,utana Frontin,az se.Rivotril már másfél éve szedek kb.Leszeretnék róla mondani csak nagyon nehéz.Egy pszihiáter azt mondta ,hogy akarok-e gyereket?Kicsit elgondolkoztatott...És ugy érzem most lassan itt az ideje.De az orvos az mondta ,hogy Rivotril szedése mellett nem lenne egy Einstein..meg beteg lenne.Én meg ugy nem akarom...A antidepikröl sikerült lemondanom mert az ugyse segit az csak egy álomvilág az nem a valoság.Nagyon kétségbe vagyok esve..:( VÁltozo az adagom valamikor nem szedem be egy két harom nap utana vagy 0.5 a legtobb max 2 mg de az nagyon ritka.2016. aug. 3. 16:32
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ☺ Szedtem már 10 fèle antidepresszánst 5 èv alatt ès azokrol könnyű volt lejönni..Ha mostanában meglátok egy pocakos kismamát osszeszorul a torkom...Gratulálok azoknak akik letudtak tenni ezt a mèrget!!!!!!Ez drog!!!!Ha èn ezt tudom,hog ez ilyen sùlyosan addiktìv el se fogadom az orvostol.De hát tudatlan buta fiatal voltam...15 èn megyek vissza a Pszihiàteremhez és mondom neki ,hogy adjon tanácsokat mert ez egyedül nem fog menni.Köszönöm mindenkinek tènyleg nagyon jol esik igy az interneten ismeretlemektől ilyen jo indulatot hallani.Mert ha valakinek kimondom h rivotril már stigmatizál is.
2016. aug. 4. 21:02
12/12 anonim válasza:
azért le lehet jönni róla,nekem sikerült,ne félj tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!