Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szükséges a nő részéről is...

Szükséges a nő részéről is orgazmusnak ahhoz hogy össze jöjjön a baba?

Figyelt kérdés
nagyon sokat olvasok e téren és sztem nagyon buta kérdés tudom, de valakitöl megkell kérdeznem, mert a baba nem akar össze jönni és lkehet ez a baj? vagy ennek semmi köze nincs ahhoz hogy ovulációnál én teherbe esek e?
2010. ápr. 18. 11:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
45%

A kérdést inkább nem kommentálom...

Nem, nem kell a nő részéről orgazmus. És most büszke vagyok magamra, mert irtóra visszafogom magam.

2010. ápr. 18. 11:16
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Semmi jelentősége ebből a szempontból de folynak kutatások arról, hogy talán elősegítheti. De nők milliói esnek teherbe orgazmus nélkül, szóval akkora jelentősége nincsen, hogy érdemes lenne erre is rágörcsölni.
2010. ápr. 18. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Sőt, sok nő csak terhesen él át először orgazmust.
2010. ápr. 18. 11:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az első válaszolónak hogy nem harapta le a fejem, sajnálom nem ugy születtem hogy tudjam nem világositottak fel és énis igy tudtam de láttam egy valamicske filmet ahol azt mondták kell és igy felmerült bennem a kérdés. de köszönöm megnyugodtam.
2010. ápr. 18. 11:21
 5/12 anonim ***** válasza:
73%

Próbálj meg józan parasztésszel gondolkodni, és egyből tudni fogod a választ:

1. Afrikában már kihallt volna az a szokás, hogy kivágják a nők szeméremajkait, ha orgazmus nélkül nem lehetne teherbe esni

2. Nemi erőszakból is születnek gyermekek, és nem hiszem, hogy ott az áldozat orgazmust élne át

Ez csak egy modernkori szokás. A középkori embert rohadtul nem érdekelte, hogy a felesége élvezi-e vagy sem. Az volt a lényeg, hogy szüljön.

2010. ápr. 18. 11:46
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem szükséges és semmi köze sincs a teherbe eséshez.
2010. ápr. 18. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
92%
Elméletileg valamennyire segít de nem létfontosságú a női orgazmus de állítólag az orgazmus által keletkezett váladék megkönnyíti kicsit a spermák útját. De ha nincs orgazmusod próbáljatok olyan pózban szeretkezni ahol apa feljebb lövi a spermáit pl. hátulról vagy misszionárius pózban. Hajrá!
2010. ápr. 18. 13:33
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg nem elengedhetetlen ahhoz, hogy összejöjjön a baba.De a kérdésed nem hülyeség.Aki nem hiszi, nézzen utána.Ha a nőnek orgazmusa van, az megnöveli a teherbeesés esélyét.Úgy, hogy orgazmuskor a méhösszehúzódások szívó hatást fejtenek ki a spermiumokra, segítik a feljebb jutásban.Ha nincs a nőnek orgazmusa, több vész kárba.Ez nem hókuszpókusz, ez tény.És nem kellene lehurrogni a kérdezőt.Nem hiszem, hogy egyedül ez az oka annak, hogy nem sikerül, de ilyen van.
2010. ápr. 18. 15:38
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a lelkiismeretes válaszokat, azt hiszem ideje lesz elmennem kivizsgálásra mert már jövöhonapban lesz 1 éve hogy nincsen baba, figyeltem mindig h mikor van ovum, de nem jött össze kivéve a mult hónapban 26 nap helyett 31 napra jött meg a mensesem de megjött:S nem is ugy ahogyan szokott 2 napig klevés aztán 2 nap semmi aztán 3 nap megint. lehet ez is valami bajra utal.. és csak szimplán eszembe jutot h lehet ez lenne a baj. de akkor nem.
2010. ápr. 18. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
21%
a kettőnek semmi köze egymáshoz.
2010. ápr. 18. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!